"Bio sam tatin i mamin sin" Aco Pejović progovorio o ODRASTANJU i nemaštini roditelja, njegove nasledice imaju JEDAN USLOV! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejović progovorio o detaljima iz života za koje skoro niko nije znao!

"Bio sam tatin i mamin sin" Aco Pejović progovorio o ODRASTANJU i nemaštini roditelja, njegove nasledice imaju JEDAN USLOV! (FOTO)

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ

Aco Pejović sa suprugom

Pevač Aco Pejović retko kada priča o privatnom životu, supruzi i naslednicima, trudi se da taj segment zadrži daleko od očiju javnosti. Međutim, nedanov je progovorio o detaljima odrastanja, koliko mu je bilo teško, ali je otkrio i da li je imao komplekse kada je bio mali. 

Vaspitanje koje je imao nikada neće zaboraviti, a ne krije da su se roditelji trudili da od njega naprave pravog čoveka. 

 

Ne sećam se sam imao neke komplekse kao mali. Tako smo vaspitani, da od nekih svojih nedostataka ne napravimo komplekse. Odrastao sam u radničkoj porodici, imalo se koliko se imalo, nismo mogli da se razbacujemo i da budem neki mamin i tatin sin. Ja jesam bio mamin i tatin sin, kome su roditelji pružali ljubav, a ne neki silni novac. Vaspitavan sam da niko ne može da mi nabije komplekse. Nisam ih imao ni u fizičkom smislu. Mislim da sam kao klinjo bio normalan. Nisam voleo da prozivam drugu decu koja su imala neki problem ili nedostatak, jednostavno nisam bio surovo dete. Mislim da sve to ide iz kuće - ispričao je Aco za Grand.

Ponosan je otac tri naslednice koje su izrasle u mlade, vaspitane, kulturne i skromne devojke, a Aco se trudio da im odmalena usadi prave vrednosti.

Republika

Foto: Promo foto

Aco Pejović pesme

 

- Sve ono što je potrebno jednom pravom hrišćaninu, da je vernik, da je pošten, častan, bez imalo gordosti, dobar u svakom pogledu prema prijateljima i svim drugim ljudima, da bude oprezan, da ne gleda sa visine. To je ono što ja tražim od njih - rekao je Aco i prokomentarisao kakav će biti prema budućim zetovima.

- Nastojaću da momke dovode kući, jer ja moram da znam s kim će moje dete da izađe i s kim će da ode u grad i provede vreme, to je danas normalno - rekao je Pejović svojevremeno i dodao da se nada da će naslednice same dobro preslišati momke pre njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading