Jovana Jeremić u SUZAMA! Voditeljka se emotivnim rečima obratila javnosti, ne može da se smiri: Ja sam jedna obična... (FOTO)

Autor:

Zabava

17.08.2022

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić se rasplakala javno.

Jovana Jeremić u SUZAMA! Voditeljka se emotivnim rečima obratila javnosti, ne može da se smiri: Ja sam jedna obična... (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditeljka Jovana Jeremić se ne stidi svojih emocija i nikada ih nije krila, a sada je na svom Instagram profilu podelila snimak na kom je lila suze i to zbog dva najvažnija datuma u njenom životu.

Republika

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić 

- Planiram 28. avgusta jedno zaista lepo iznenađenje svim mojim gledaocima na Pinku, zato što je avgust vezan za dva najvažnija datuma u mom životu. Tog 24. avgusta rodila se Lea i već četiri godine je sa mnom, a 28. avgusta sam počela da radim na Pinku. I moram da kažem da su to dva jako emotivna momenta u mom životu - izjavila je Jovana kroz suze, pa dodala:

Republika

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić plače

- Ja sam jedna obična plači*****, mrzim sebe što sam toliko emotivna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
a stvarno

18.08.2022 04:33

Koga briga za ovu spodobu, smoriste za medalju...bukvalno ne postoji iritantnija ličnost na javnoj sceni u Srbiji od ove spodobe.

Emotivac

18.08.2022 14:10

Sad sam se i ja rasplakao zbog Jovane.