MUKU MUČI SA ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM: Pevačica se godinama bori sa štitnom žlezdom, a posledice su je RAZARALE! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.08.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tina Ivanović otvorila je dušu o problemu sa štitnom žlezdom!

MUKU MUČI SA ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM: Pevačica se godinama bori sa štitnom žlezdom, a posledice su je RAZARALE! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Nakon što je priznala da ima problem sa štitnom žlezdom i da joj zbog toga često varira raspoloženje, pevačica Tina Ivanović istakla je da ima veliku želju da se promeni, te donela bitne odluke u životu.

 

Međutim, vremenom je odustala od toga da se javnosti predstavlja kao potpuno drugačija Tina.

- To su samo moje priče, ne mogu da pobegnem od onoga što jesam. Meni je najveći kompliment kada dobijem pohvalu od kolega da sam najprirodnija na estradi, da se ponašam normalno i ne glumim zvezdu. Ne mogu da se promenim, ako nisam do sad, neću ni od sad. Mislim, promeniću se na drugi način, na primer da ne verujem nekim ljudima kojima ne treba - objasnila je pevačica za Grand.

 

 

- Dešava mi se mnogo puta da izgubim energiju, još inače imam problem sa štitnom zlezdom i to mi često izaziva promene raspoloženja, nedostatak energije. Ja samo mogu da poručim ženama da se kontrolišu redovno, ja sam imala tu sreću da sam na vreme uspela da otkrijem te neke promene tako da smo uspeli sve da sanimaro i Bogu hvala sada je sve u najboljem redu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading