Skinula se prva žena Željka Joksimovića, pojavile se Vesnine slike sa plaže, BUJNE GRUDI bude maštu! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.08.2022

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva supruga Željka Joksimovića se skinula u izazovni kupaćni kostim!

Skinula se prva žena Željka Joksimovića, pojavile se Vesnine slike sa plaže, BUJNE GRUDI bude maštu! (FOTO)

Foto: ATA Images

Željko Joksimović

Muzička zvezda i pevač Željko Joksimović pre nego što je uplovio u bračne vode sa voditeljkom Jovanom Joksimović, bio je oženjen atraktivnom crnkom, Vesnom Joksimović sa kojom je dobio kasnije i ćerku Minu Joksimović

 

O Željkovom braku sa Jovanom redovno se piše, a javnosti je malo poznato da je pevačeva bivša prava lepotica, kojoj bi mnoge mlade devojke pozavidele na fizičkom izgledu. Vesna nikada nije volela medijski prostor, zbog čega je uvek bila u Željkovoj senci. Međutim, njihova naslednica, Mina redovno objavljuje fotografije na društvenoj mreži Instagram.

 

 

Mina vrlo često zna da objavi selfi sa Vesnom, a njihovu sličnost svi komentarišu. Inače, Vesna je oduvek bila poznata kao prava bomba, duga crna kosa, bujne grudi i pune usne uvek su privlačili muški rod. 

 

 

Sada su se na Instagramu pojavile fotografije sa plaže, na kojima Vesna pozira. Bujne grudi istakla je u prvi plan, a u vitko telo su svi gledali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading