Doživela JEZIVU SAOBRAĆAJKU, kola joj SMRSKANA, a ona čudom ostala ŽIVA: Sanja Stanković progovorila o TRAUMI koja je prati već dve godine!

Autor:

Zabava

15.08.2022

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković prisetila se na današnji dan njene automobilske nesreće!

Doživela JEZIVU SAOBRAĆAJKU, kola joj SMRSKANA, a ona čudom ostala ŽIVA: Sanja Stanković progovorila o TRAUMI koja je prati već dve godine!

Foto: ATA Images

Sanja Stanković

Bivša zadrugarka Sanja Stanković je na današnji dan, pre dve godine, imala saobaćajnu nezgodu. Podsetimo, voditeljka RED televizije je sletela u kanal pored puta i tom prilikom uništila svoj auto.

 

Stankovićeva je tada bila ozbiljno životno ugrožena, automobil je bio totalno uništen, a ona je na sreću izvukla živu glavu, zbog čega na današnji dan gleda kao drugi rođendan. Ona je svojom objavnom na Instagramu sve ostavila bez reči, a ljudima dala savet kako da se ponašaju da do ovih stvari ne bi dolazilo.

Stankovićeva je svoje pratioce na Instagramu rastužila ovom objavom.

Republika

Foto: Instagram.com

Sanja Stanković Instagram story

 

- Danas sam pre 2 godine doživela saobraćajnu nesreću. Ovaj dan slavim kao drugi rođendan. Činite dobra dela jer će vam se vratiti. Nikome nije jasno kako sam sotala živa i u komadu pošto od auta ništa nije ostalo. Hvala ti Bože što me čuvaš - napisala je Sanja.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana Sanja je proslavila svoj rođendan, a sada se prisetila ove strahote koju je proživela. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading