"To je nenormalno, prestanite to da radite" Seka Aleksić progovorila o OPERACIJI ŽELUCA, estrada u debelom strahu zbog Miljane Kulić! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.08.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić progovorila o operaciji želuca!

"To je nenormalno, prestanite to da radite" Seka Aleksić progovorila o OPERACIJI ŽELUCA, estrada u debelom strahu zbog Miljane Kulić! (FOTO)

Foto: Andreja Damnjanović

Seka Aleksić

Pevačica Seka Aleksić je progovorila na temu operacije smanjenja želuca i otkrila da nikada ne bi bila spremna na taj korak, jer postoji preveliki broj slučajeva u kojima su se pacijenti susreli sa komplikacijama.

Republika

Foto: S. Zakić

Seka Aleksić Instagram slike

 

Naime, rijaliti zvezda Miljana Kulić, danima se borila za život zbog komplikacija koje su nastale nakon pomenute operacije, a ona je samo jedna u nizu koja je bila na ivici smrti. Njena drama je potresla javnost i mnoge navela na razmišljanje o tome koliko je operacija želuca zapravo rizična.

 

Darko Lazić, Indi Aradinović, Krstinja Todorović - samo su neke od ličnosti sa naše estrade koje su se na ovaj način rešili gojaznosti, ali ima i onih koji, iako imaju problem sa kilažom, nikada ne bi otišli pod nož. Jedna od njih je i pevačica Seka Aleksić koja je prokomentarisala ovaj zahvat koji je među njenim kolegama sve popularniji:

Republika

Foto: Instagram.com

Seka Aleksić Instagram slike

 

- Ne bih stvarno, meni je to totalno bezveze, ne bih stvarno. Podržavam ljude koji to žele, ali ja sam osoba koja čitav život kuburi sa kilogramima, ali mi to nikada ne bi palo na pamet, iako sebi mogu da priuštim i tu operaciju. Nešto mi to sve nenormalno deluje, jer vidim da ljudi malo po malo imaju komplikaciju i mislim da bi trebali da prestanu to da rade - rekla je Seka za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading