BOL JE NEMERLJIVA: Ceca se POTRESNOM porukom obratila porodicama žrtava masakra na Cetinju

Autor:

Zabava

13.08.2022

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija koja se juče dogodila u Crnoj Gori potresla je region.

BOL JE NEMERLJIVA: Ceca se POTRESNOM porukom obratila porodicama žrtava masakra na Cetinju

Foto: ATA Images

Nakon stravične tragedije koja se tokom jučerašnjeg dana dogodila na Cetinju, brojne javne ličnosti otkazale su nastupe u Crnoj Gori, a užasnute jezivim vestima, oglasile su se i porodicama žrtava uputile reči saučešća.

Nakon što su se oglasili Boban Rajović, Ana Nikolić i Saša Matić i saopštili da će njihovi nastupi usled tragičnih događaja biti otkazani, ovim povodom javnosti se obratila i Ceca Ražnatović koja je porodicama tragično nastradalih uputila reči utehe, ali i saopštila da će i njen nastup koji je trebalo da se održi u Budvi, takođe biti otkazan.

Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović

 

- Užasna vest koja je potresla ceo Balkan. Jedanaest ljudskih života je u nekoliko minuta nepovratno ugašeno. Tuga i bol koja je zadesila Cetinje i Crnu Goru je nemerljiva. Najiskrenije saučešće porodicama nevinih žrtava. Usled ovih tragičnih okolnosti  i trodnevne žalosti u Crnoj Gori, koncert se neće održati - napisala je Ceca na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading