Ceca Ražnatović priznala sve o LJUBAVI: "Ispunjena sam i srećna žena" (FOTO)

Autor:

Zabava

12.08.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović progovorila o ljubavi, pa se dotakla prijateljstva sa Darom Bubamarom!

Ceca Ražnatović priznala sve o LJUBAVI: "Ispunjena sam i srećna žena" (FOTO)

Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović

Najveća balkanska diva i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno imala koncert u Kraljevu, koje nije posetila dugi niz godina. Tom prilikom ona je govorila o emotivnom životu i porodici, ali i prijateljstvu sa Darom Bubamarom:

 

- Ja sam srećna, zadovoljna, ispunjena žena. Dovoljno mi je da mi je porodica živa i zdrava, karijera je blistava. Bogu sam zahvalna na svim blagodetima - rekla je ona.

Republika

Foto: GO Grocka

Dara Bubamara koncert

 

- Dara je moja dugogodišnja drugarica, mi smo drugarice sa početka devedesetih. To prijateljstvo nikad nije doživljavalo oscilacije, uvek je imalo zdrave temelje, ja nju obožavam. Ona mene uvek tako nasmeje. Pozitivna žena, puna pozitivne energije. I kod nje nikad nisam primetila ni gram zlobe prema drugim ljudima, samo gleda sebe, svoju porodicu i udri brigu na veselje. Što je prelepa osobina kod nje, samo širi pozitivnu energiju - ispričala je pevačica za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading