BRAZILSKA POLICIJA NA NOGAMA! Lažna srpska vračara i njen otac "skidali crnu magiju" sa umetnina i ojadili staricu za preko 140 miliona dolara!

Autor:

Hronika

12.08.2022

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Brazilska policija traga za Dijanom Rosom Aparecidom Stanesku Vuletić i njenim ocem Slavkom Vuletićem, zbog sumnje da su pomogli Sabin Kol Bogisi da prevari svoju majku Ženevjev (82) i ukrade joj novac, umetnine i nakit u vrednosti od 142,42 miliona dolara!

BRAZILSKA POLICIJA NA NOGAMA! Lažna srpska vračara i njen otac "skidali crnu magiju" sa umetnina i ojadili staricu za preko 140 miliona dolara!

Foto: Profimedia/AFP

Kako prenosi portal MaisGoias, upravo je Dijana Rosa, po prethodnom dogovoru sa Sabin, prišla njenoj majci na ulici, predstavila se kao vidovnjakinja i rekla joj da će joj ćerka umreti!

- Dijana Rosa Vuletić od ranije je poznata policiji jer je ljude varala na isti način, pretvarajući se da je vidovita. Ona je harala Kopakabanom, Ipanemom, južnim delovima Rio de Žaneira, pa je tako jednog dana, ispred banke prišla Ženevjev i rekla joj da njena ćerka umire. Ubedila ju je da odu u njen stan, gde joj je otvarala karte i potvrdila tragični događaj - prenosi portal i dodaje da je Vuletićeva odvela staricu na imanje druge vidovnjakinje gde su lečili Ženevjevinu ćerku.

Ispitivali su staricu gde joj živi ćerka i da li ima dragocenosti. Dijana ju je ubeđivala da nađe osobu od poverenja, kako bi spasila život svoje ćerke, a zatim je odvela do svoje majke Roze Stanesko Nikolau, koja se predstavila drugačije, koja joj je posle seanse ponovila da će Sabin umreti.

- Tražili su joj da im plati za ove usluge, a kada je baka sve ispričala ćerki, ona ju je naterala da im da novac kako bi odagnala zlo koje ih je snašlo. Verujući u predviđanja vidovnjakinja, a imajući u vidu psihičke probleme svoje ćerke, Ženevjev je prebacila vidovnjacima 5 miliona dolara - navodi portal.

Za rituale koristili sveće i jaja, Dijana povraćala krv

Ženevjev Bogisi objasnila je u policijskoj stanici kako je Dijana vršila rituale.

- Za razbijanje kletve trebalo je kupiti bela jaja, krpe i sveće. Kada je žena došla u Dijaninu sobu, ona je počela da traži demona u njenom telu. Kada se sve okončalo, morala je da joj da novac - prenose portali

Dan nakon seanse Dijana je ponovo tražila novac i rekla da će žrtva biti hospitalizovana u roku od šest meseci ako ne da novac. Slala joj je i snimke na kojima povraća krv zbog duhovnog naboja i preti da će se i Ženevjev desiti isto. 

Kada je starica postala sumnjičava, osumnjičeni su je zatočili u kuću i počeli da je muče, a Sabin i Dijana su čak počele da uzimaju umetnine iz staričine kuće, tvrdeći da su slike "proklete negativnom energijom". Na ovaj način, oni su uspeli da je oštete za 142 miliona dolara.

U akciji je osim Sabin, uhapšeno još troje, a policija traga za Dijanom Rosom Vuletić i njenim ocem.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading