Bajaga joj posvetio PESME, a Brega SRAMOTNE STIHOVE: Jugoslavija je uzdisala za njom, a onda je priznala da je bila sa OŽENJENIM FUDBALEROM!

Autor:

Zabava

10.08.2022

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda devedesetih godina vodila je buran ljubavni život!

Bajaga joj posvetio PESME, a Brega SRAMOTNE STIHOVE: Jugoslavija je uzdisala za njom, a onda je priznala da je bila sa OŽENJENIM FUDBALEROM!

Foto: Youtube Alka Vuica Official

Hrvatska pevačica Alka Vuica karijeru je počela osamdesetih godina, ali je devedesetih dostigla vrhuna slave.

Osim što je na poslovnom planu nizala uspehe, Alka je važila za jednu od najpoželjnijih dama sa ex-yu scene, pa su je u to vreme mediji povezivali sa brojnim muškarcima, dok je o nekima od njih pevačica otvoreno govorila.

Foto: Youtube Alka Vuica Official

Alka Vuica

Njena prva ljubav bio je bubnjar grupe "Srebrna krila" Adi Karaselimović. Upoznala ga je u klubu „Scena“ kada je imala samo 18 godina i emocije su odmah planule. Bio je njena prva velika ljubav i ta veza je trajala četiri godine.

Nakon što su raskinuli upoznaje Bajagu, a mediji su se još tada raspisali o njihovoj romansi.

Bajaga joj je čak posvetio i dve pesme „Zažmuri“ i „Sa druge strane jastuka“.

Foto: Republika

Alka Vuica

Spekulisalo se i o zabranjenim ljubavima, pa su se u vezu sa Alkom dovodili zauzeti političar i oženjeni fudbaler, nakon čega je Alka iznenadila neočekivanim priznanjem.

- Nažalost sam bila i ljubavnica. I mislim da je to ponižavajuće za ženu i svakoj bih preporučila da ne ulazi u takav odnos. Miliš da iz njega možeš izaći netaknut, a ne možeš. Niko normalan ne može pristati da bude drugi. I zapravo je strašno kako ti frajeri koji zavode, jer muškarci koji imaju ljubavnice to rade, zavode, uvek imaju tu svoju tužnu priču - rekla je jednom prilikom za "Slobodnu dalmaciju".

Republika

Foto: Youtube Alka Vuica Official

Alka Vuica

Osamdesetih godina Alka se bavila i novinarstvom, a u to vreme odlučila je da za zagrebački magazin “Polet” uradi intervju sa članom iz gupe “Bijelo dugme”. Međutim, pre početka razgovora Bregović joj je navodno rekao: “Ti nisi došla zbog intervjua, nego radi udaje” i to je bio početak njihovih javnih proizivki.

Tada su mnogi govorili da između njih postoji neka tajna veza, a ubrzo su se proširile glasine da je upravo njoj posvetio sramne stihove čuvenog hita “Pedikulis pubis” što sa latinskog prevoda znači stidne vaši, nakon čega dugo vremena nisu govorili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading