ŠEŠELJA SAM ŠUTNULA ZBOG INTELEKTA: Vendi progovorila o raskidu sa liderom SRS, on joj ŽESTOKO ODBRUSIO!

Autor:

Zabava

09.08.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve decenije nakon ljubavne romanse pevačice Vesne Vukelić Vendi i političara Vojislava Šešelja i dalje su u žiži javnosti, a sad su otkriveni razlozi njihovog raskida.

ŠEŠELJA SAM ŠUTNULA ZBOG INTELEKTA: Vendi progovorila o raskidu sa liderom SRS, on joj ŽESTOKO ODBRUSIO!

Foto: ST/V. LUKIĆ, P.Divac

Pevačica Vesna Vukelić Vendi nakon više od dve decenije obelodanila je detalje ljubavne veze s liderom radikala Vojislavom Šešeljem, pa priznala da ga je ostavila zbog intelekta.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Vesna Vukelić Vendi

Iako je političar svojevremeno tvrdio da je njihova veza trajala samo dva meseca, folkerka je otkrila da je u ljubavnoj romansi sa Šešeljem bila čak godinu dana. 

- Zna se da sam nešto više od godinu dana bila u vezi s Vojislavom Šešeljem. Odgovarao mi je jer je u to vreme bio inteligentan, pa smo se međusobno dopunjavali. Posle se ispostavilo da nije baš tako - tvrdi Vendi dve decenije kasnije i naglašava:

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/vesnavukelic

Vesna Vukelić Vendi o vezi sa Vojislavom Šešeljem


- Raskinuli smo jer sam ja imala potrebu sebe da gradim, a ne da budem u zlatnom kavezu. Mene zlatni kavez nikada nije zanimao. Nisam želela da žrtvujem život zbog nekog gvožđa, skupih automobila, letovanja. Kod mene nisu nikad prolazile ribolovačke priče da je bilo ko slao helikopter po mene.

Ovim povodom kontaktirali smo i s liderom radikala, koji je komentarisao sve što je Vendi o njihovoj vezi ispričala u jednoj emisiji.

- Zašto je ona odlučila da govori o tome nakon toliko vremena, zaista ne znam. Možda joj treba medijske pažnje, pa se sad za to hvata. Bolje da me se mane! Taj zlatni kavez o kojem ona govori, nije mi jasno šta je mislila pod tim i šta to uopšte znači. Šta bi Vendi to još mogla da kaže, a da nije dosad već rekla - kroz smeh je poručio Šešelj.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Vojislav Šešelj o vezi sa Vendi

Inače, Vendi je nedavno objavila knjigu "Misterija crna žene", u kojoj je ključna tema magija, tačnije sukob dobra i zla.

Foto: Instagram/printscreen

Vendi o Šešelju i onome što njega privlači

- Tada sam imala 19 godina i, bez obzira na moje neiskustvo, interesovanja su nam se poklopila. Moj spoljašnji izgled nije bio u prvom planu, već intelekt jer Šešelja nikad nije privlačila "prazna ambalaža". Ja sam bila prva osoba koja je ušla u njegov stan i koja mu je upoznala majku. Naša veza je u jednom trenutku postala ozbiljna, pa se povelo i pitanje braka. Ali kako ja nikad nisam mogla da budem ničija senka, između braka i karijere, izabrala sam karijeru. Danas nam se interesovanja razilaze, ali ukoliko Šešelj poželi da me vidi ili da mi se javi, on to mora, kao džentlmen, prvi da uradi - ispričala je jednom prilikom Vendi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
o tempora o mores

09.08.2022 22:49

Ona izabrala karijeru...vašarska pevaljka:)))

Klendi

10.08.2022 05:34

Ovde se definitivno prepoznaje srodstvo sa banjalučkim, mladim političarem, al’ zamalo da mu teča ne bude iz Beča nego iz Hrtkovaca, odnosno Zemuna!