MESTO GDE ZA DAN POSTAJEŠ BOGATAŠ: Kako sam došao do prvih 10 miliona!

Autor:

Sport

09.08.2022

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako postati milioner za oko četiri sata? I to sve vreme igrajući se? Postoji način! Oni koji igraju tikete u Kladionici SOCCERBET odavno znaju za to.

MESTO GDE ZA DAN POSTAJEŠ BOGATAŠ: Kako sam došao do prvih 10 miliona!

Foto: Soccerbet

Ovog ponedeljka svedočimo o jednom takvom. Igraču koji ulazi u sve knjige klađenja upisan zlatnim slovima. O nekome ko je putem svog naloga na www.soccerbet.rs omogućio sebi da bira, Dominikana, Sejšeli, Kalifornija... Ma gde god mu želja, jer je za vreme koje nego potroši na gledanje serije, on postao vlasnik 10.000.000 dinara i koju hiljadu više.

Gde drugde nego u Kladionici SOCCERBET, s obzirom na to da ova kladionica ima ubedljivo najveće kvote i još važnije one koji te kvote pretvaraju u fenomenalne dobitke. Već smo navikli da svakog vikenda vidimo milionske dobitke, ali ovakav zaslužuje posebnu pažnju.

Online igrač je naređao 20 parova. Okružio je svetom klađenja od juga do severa, istoka i zapada. Nigde mu ravnog nije bilo. Na 1.600 dinara, osvojio je 10.088,811,63 dinara! Pogođena kvota 4.203,67!

Još ako kažemo da je od ovih 20 mečeva drhtao samo kod dva. U Monci koja je uletela dobitno u 83. minutu i meča u Boliviji gde je Nacional Potosi savladao Bolivar golom u 90. minutu!

Ovaj fenomenalni tiket može da posvedoči i o još jednom razlogu zašto je dobro kladiti se baš u SOCCERBET-u. Zahvaljujući benefitu SOCCER Bonus ovaj igrač ostvario je dodatnu vrednost, pa je ukupnu sumu na kraju uvećao za još 3.362.937 dinara. Dakle, bez bonusa dobitak bi mu poprilično manji.  

Čestitamo ovom istinskom šampionu klađenja.

Šta čekate? Izazov je pred vama, nadmašiti ovih 10 miliona dobitka. Ako neko to može, to ste vi!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading