U BEOGRADU OVAKO NE MOŽE! Legenda Makabi Haife udarila po svojima pred Zvezdu - Postoji PROBLEM (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

10.08.2022

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski prvak dočekaće crveno-bele 16. avgusta od 21 čas, a revanš je sedam dana kasnije na Marakani u istom terminu.

U BEOGRADU OVAKO NE MOŽE! Legenda Makabi Haife udarila po svojima pred Zvezdu  - Postoji PROBLEM (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Navijači Makabi Haife

Fudbaleri Crvene zvezde će u plej-ofu za plasman u grupnu fazu Lige šampiona igrati dvomeč protiv izraelskog prvaka Makabija iz Haife.

Crveno-beli će prvo, 16. avgusta od 21 čas gostovati, a sedam dana kasnije u istom terminu biti domaćini na Marakani.

Izabranici Dejana Stankovića ubedljivo su stigli do poslednje stepenice u kvalifikacijama pošto su izbacili jermenski Pjunik sa 7:0, dok sa zelenima to nije bio slučaj.

Makabi je u Haifi pobedio 4:0 Apolon iz Limasola, a u revanšu je gubio 2:0 posle samo 26 minuta igre, ali je ipak uspeo da se vrati sa plasmanom dalje sa Kipra.

Ipak, nisu svi zadovoljni igrom tima čije boje brani srpski štoper Bogdan Planić, inače bivši fudbaler crveno-belih, a jedan od njih je legenda izraelskog fudbala Ejal Berkovic (50).

- Revanš je završen od početka, zbog rezultata iz prve utakmice. Trener Barak Bakhar rotirao je tim i u prvom poluvremenu izgledalo je jako loše. Bilo je veoma zabrinjavajuće što su na polovini prvog poluvremna gubili sa 2:0 - rekao je čovek koji je od 1989. do 1996. dao odigrao 128 utakmica za Makabi Haifu i postigao 25 golova.

Nekadašnji reprezentativac Izraela (od 1992. do 2004, 78 nastupa i devet pogodaka) smatra da njegov bivši klub ne sme sebi da dozvoli ovakvu igru u Beogradu.

- Mrzim rotacije. Mislim da pobednički tim treba da igra, ali ima vremena na početku sezone da se skine teret sa njih i da rezervisti pomognu. Kada pobedite 4:0, opustite se. Tamo (u Beogradu) neka igra najjača postava koju imamo. Rekao sam da postoji problem, kao što vidite. Veoma je velika razlika u sastavima kada se rotira i dobro je što Barak to konačno vidi - zaključio je Berkovic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading