Ana Radulović otvoreno progovorila o braku: LUDELA SAM zbog Mirčetovih KOLEGINICA! (VIDEO)

Autor: Melina GVERO

Zabava

08.08.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs proveo je dan sa voditeljkom Anom Radulović, koja nam je otkrila zanimljive stvari iz svog života

Ana Radulović otvoreno progovorila o braku: LUDELA SAM zbog Mirčetovih KOLEGINICA! (VIDEO)

Foto: ST/ N. Mutić

Voditeljka Red televizije Ana Radulović otvorila je dušu za Republiku i progovorila o braku s pevačem Mirčetom Radulovićem, te otkrila da je na početku njihove veze ljubomorna bila ona, a sada je više njen muž.

Ana tu promenu na suprugu pravda njenim čestim izjavama kako nema ljubomornog muža, čime je, kaže, sama sebi napravila medveđu uslugu.

Republika

Foto: ST/ N. Mutić

Ana Radulović i Melina Gvero na bazenu

 

- Ja sam stalno govorila: "Moj Mirče nije ljubomoran, mi nemamo tih problema", a onda mi je on rekao: "Nisam bio, ali eto postao sam" - govori Ana kroz smeh, te dodaje:

- Ljubomorna sam bila ja, ali na početku naše veze. Nisam poznavala njegove koleginice, pa kad ode na svirku i slika se s njima, ja se pitam zašto baš on od svih muzičara na sceni. To je bio strah da ga ne izgubim. Kad sam se s tim izborila i došla dovde gde sam sad, stvarno nema mesta za ljubomoru. Mirče mi nikad nije pravio scene, on je neko ko je miran, staložen, ali nije ni imao razloga za to. Razume moju prirodu posla, gde sam često okružena muškarcima, ali nema mesta za nepoverenje.

Republika

Foto: ST/ N. Mutić

Ana Radulović biografija

 

Ana je otkrila i kako komentariše navode da je prešišala supruga kad je popularnost u pitanju.

- U početku su me predstavljali u medijima kao pevačevu suprugu, tako su me svi upoznali i ja sam prvenstveno to, pa sve ostalo. S vremenom sam počela da radim javni posao, pa su me još više upoznali kroz to, ali ja se ne bunim kako god da mi kažu.

Instagram može da nestane preko noći, televizija neće

Republika

Foto: ST/ N. Mutić

Ana Radulović i Melina Gvero se snimaju za Instagram

 

Na društvenim mrežama Instagram i Tik-Tok Ana Radulović ima više od 400.000 pratilaca, ali ona ipak voditeljki posao smatra svojom budućom karijerom, koju tek planira da gradi.

 

- Sutra mogu da nestanu i Instagram i Tik-tok i da dođu neke nove mreže, bude popularno nešto drugo, ali ovo je ipak nešto gde bih htela da gradim karijeru. Televizija ne može nestati preko noći - zaključuje Ana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Dragan

08.08.2022 20:10

Ona je Vodittelj kao sto je i njen muz pevac nemaju pojma u svom poslu , voditelj na Red tv strasno ona Bora,Milica,sve ove starlete iz Zadruge!

Laki

10.08.2022 09:44

@Dragan - Školovani na ulici a voditelji. Idi begaj! Željko se igra sa svojim ugledom.