Ana Radulović od supruga dobila SKUPOCENI POKLON: Voditeljka proslavila 30. rođendan, okupila zadrugare na GALA proslavi, a Luna i Marko su uradili OVO!

Autor:

Zabava

25.07.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ana Radulović proslavila je 30. rođendan, a tim povodom okupila je mnoge kolege i zadrugare na rođendanu.

Ana Radulović od supruga dobila SKUPOCENI POKLON: Voditeljka proslavila 30. rođendan, okupila zadrugare na GALA proslavi, a Luna i Marko su uradili OVO!

Foto: Instagram.com

Voditeljka emisije "Pitam za druga" na Red televiziji, Ana Radulović, danas proslavlja 30. rođendan, a tim povodom organizovala je gala žurku na kojoj su se pojavila mnoge javne ličnosti. Radulovićka se oslučila za jednu kafanu u Skandarliji, a tim povodom ugostila je i portal Republika.rs, te nam je otkrila sve o njenim planovima, ali i šta joj je suprug Mirče Radulović kupio. 

 

 

Ana je priznala da je uzbuđena zbog slavlja koje je organizovala, jer ovakav događaj nije imala još od svoje svadbe koja je bila pre sedam godina:

- Ja sam na svakom polju nešto poželela, što se tiče posla i tu imam želje i što se tiče porodice. Najbinitje je da sam zdrava - rekla je Radulovićka. 

- Mirče mi je rekao da mi je kupio nešto što volim. 

 

Uzbuđena sam, dugo nisam pravila nešto ovako veliko i da sam pozvala dosta dragih ljudi. Pamtim kad je bila svadba, a to je bilo pre 7 godina... Uzbuđena sam i srećna, tako da ću verovatno posle i zaplakati - priznala nam je Ana Radulović, a onda je otkrila šta je sebi poželela:

Na svakom polju sam nešto poželela. Pre svega zdravlje, a sve žele koje se pored te ostvare, ja ću biti presrećna - rekla je Ana, a na rođendan su među prvima stigli Luna Đogani, Marko Miljković, Ivana Šopić, Ognjen Amidžić i mnogi drugi...

 

 

Luna i Marko su se sve vreme veselili sa prisutnim gostima, opustili su se i atmosferu digli do usijanja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading