Ivanišević stao u odbranu Novaka: Dve i po godine nas TERORIŠU!

Autor:

Sport

25.07.2022

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvat otvorio dušu.

Ivanišević stao u odbranu Novaka: Dve i po godine nas TERORIŠU!

Foto: Starsport

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, pričao je o teškoj godini koju proživljavaju njih dvojica.

Sve je počelo u Australiji odakle je Novak deportovan, uz izjavu tamošnjeg imigracionog ministra Aleksa Hoka da je Srbin lider antivaksera.

Poštujem Novaka, on je doneo odluku koju neće promeniti. Kada su rekli da je on taj vođa, da ima loš uticaj na ljude, to je bilo pogrešno - rekao je Hrvat, pa nastavio:

On ne želi da se vakciniše, ne želi to da unese u svoje telo, ali nikada nikome nije rekao da se ne vakciniše. Ja poštujem i podržavam njegovu odluku.

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković i Goran Ivanišević

Pošto je početkom godine deportovan iz Australije, veliko je pitanje hoće li Nole naredne sezone uopšte moći da zaigra u Melburnu.

Nadam se da će ove odluke da se promene. Ljudi zaraženi u Australiji, na Rolan Garosu i Vimbldonu nisu opasnost ni po koga. Ima mnogo kontradiktornih stvari. Ja sam bio vakcinisan tako da nisam ja imao nikakve probleme, ali... Dve i po godine nas terorišu. Ako ste zaraženi, to je kao da imate šugu. Izbace i vas i ceo vaš tim napolje. Mi smo bili na stubu srama - zaključio je Ivanišević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading