MASOVNA PUCNJAVA: Jedan mrtav i nekoliko povređenih u Kanadi! Stradali beskućnici!

Autor:

Svet

25.07.2022

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je izdala hitno upozorenje svojim građanim, uz opis krvnika.

MASOVNA PUCNJAVA: Jedan mrtav i nekoliko povređenih u Kanadi! Stradali beskućnici!

Foto: Darryl Dyck/The Canadian Press via AP

Nekoliko osoba je povređeno, i za sad je potvrđeno da je jedna mrtva, u masovnoj pucnjavi u kanadskoj provinciji Kolumbija, javili su lokalni mediji.

Ubica je uhapšen zahvaljujući brzoj akciji pripadnika policije, koja je čim je nastupila pucnjava obavestila građane da ne izlaze, u kojoj oblasti se to nalazi, uz opis pucača, koji je nakon incidenta bio u bekstvu.

- Više pucnjava u centru grada Lengli sa jednim incidentom u gradu Lengli koji uključuje žrtve - glasilo je upozorenje koje je poslato na telefone stanovnika Britanske Kolumbije.

Žrtve su bili beskućnici, a policija veruje da je napad bio isplaniran.

Jedna osoba je uhapšena, koja se smatra odgvornom za masovnu pucnjavu, ali nije još uvek utvrđeno da li su bila uključena i druga lica, prenosi Independent.

- Uhapsili smo jednu osobu, muškarca, ali ne znamo da li ima i drugih pojedinaca koji su uključeni u ovaj incident, s toga smo ostavili upozorenje na snazi - naveli su nadležni organi Britanske Kolumbije.

Policija je izdala dva upozorenja, a nekoliko ulica je ostalo zatvoreno, uključujući i glavnu rutu kroz centar grada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading