Bila je LUDO ZALJUBLJENA u njega, pričalo se da su se TAJNO VIĐALI: Ksenija Pajčin je slavnom FUDBALERU posvetila svoj veliki HIT!

Autor:

Zabava

02.08.2022

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je jedna od najpoželjnijih dama sa naše javne scene tog vremena, a njoj je za oko tada zapao naš legendarni fudbaler.

Bila je LUDO ZALJUBLJENA u njega, pričalo se da su se TAJNO VIĐALI: Ksenija Pajčin je slavnom FUDBALERU posvetila svoj veliki HIT!

Foto: youtube.com/ Vladimir Ostojic

Ksenija Pajčin devedesetih godina bila je jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, a na njenu lepotu niko nije mogao da ostane ravnodušan. Svojom pojavom plenila je gde god se pojavi, a njeni hitovi bili su na samim vrhovima svih domaćih top lista.

Ipak, jedna pesma u to vreme posebno se istakla, a sa njenim romantičnim stihovima poistovetile su se mnoge dame.

Foto: youtube.com/ Vladimir Ostojic

Ksenija Pajčin u spotu za pesmu "Sviđa mi se on"

 

Reč je o numeri "Sviđa mi se on" koju je Ksenija snimila 1997. godine, a koju je, kako se spekulisalo,  posvetila proslavljenom fudbaleru Peđi Mijatoviću u kog je bila zaljubljena. Pevačica je rešila da svoju zaljubljenost pokaže svima kada je objavila spot za pomenutu numeru, u kom se smenjuju kadrovi sa Peđinih utakmica.

"Sviđa mi se on, tu više nema priče, više ništa nije kao pre, sanjam oblake i svi na njega liče — ja stvarno ne znam šta mi je!", stihovi su koje Ksenija peva dok se iza nje smenjuju kadrovi sa utakmica čuvenog Crnogorca.

O romansi između pevačice i fudbalera dosta se spekulisalo, međutim, ovi navodi nikada nisu potvrđeni.

Mijatović je kasnije sa dizajnerkom Elenom Karić uplovio u bračne vode, ali njihov brak nije potrajao. Fudbaler se nakon toga skrasio pored Anite Milićević sa kojom je dobio petoro dece.

Foto: Starsport

Peđa Mijatović

 

Ksenija je nakon nekoliko veza zavolela crnogorskog manekena Filipa Kapisodu, ne sluteći da će je ova veza koštati života. Filip je 16. marta 20210. godine hicima iz pištolja usmrtio Kseniju, a potom izvršio samoubistvo, a ova tragedija potresla je ceo region.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading