"Od prvog dana zabavljanja živimo ZAJEDNO": Đokovićeva snajka otkrila nepoznate detalje veze sa Đorđem, a ovako su izgledali njihovi POČECI!

Autor:

Zabava

27.07.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Snajka Novaka Đokovića nije časila časa, odmah se skućila s njegovim bratom!

"Od prvog dana zabavljanja živimo ZAJEDNO": Đokovićeva snajka otkrila nepoznate detalje veze sa Đorđem, a ovako su izgledali njihovi POČECI!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Voditeljka i model Saška Veselinov osvojila je srce Đorđa Đokovića, brata najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, a sada je šokirala priznanjem da je s Đoletom odmah počela zajednički život.

Naime, Saška je otvoreno pričala o životu, upoznavanju s Đorđem, te priznala da su uzeli novi stan i iz njenog se preselili u novi.

Foto: printscreen/TVPink

Saška Veselinov i Đorđe Đoković

 

- To je vrlo interesantno pošto mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao: "Ne mogu više da prenosim te stvari", pošto on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako. Onda je samo rekao: "Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću." I tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj - priznala je Saška i dodala da u novom stanu i ona i Đoković isto rade, ali da im je pomoć neizbežna i da ne beži od iste:

- Svakako da radimo zajedno razne stvari po kući, ali pomoć je uvek dobrodošla. Ko kaže da ne voli pomoć, laže, nije normalan. Imam pomoć.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading