Bila je ludo ZALJUBLJENA, a on ju je ostavio na NAJSUROVIJI način: Tanja Bošković zbog jedne stvari najviše ŽALI!

Autor:

Zabava

25.07.2022

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je na poslovnom planu nizala samo uspehe, ljubavni život naše poznate glumice nije bio naročito uspešan

Bila je ludo ZALJUBLJENA, a on ju je ostavio na NAJSUROVIJI način: Tanja Bošković zbog jedne stvari najviše ŽALI!

Foto: ATA Images

Naša proslavljena glumica Tanja Bošković čim se pojavila na našoj glumačkoj sceni, odmah je ponela titulu jedne od najfatalnijih glumica.

Međutim, iako je na poslovnom planu nizala samo uspehe, ljubavni život joj, kako je sama više puta isticala, nije bio naročito uspešan. Kako je jednom prilikom ispričala, patila je što su je muškarci često ostavljali i to bez objašnjenja.

Foto: ATA Images

Tanja Bošković

 

- Nekad sam jako patila što su me frajeri ostavljali brzo, bez objašnjenja. Mislila sam da sam dosadna i najgora na svetu kad me niko ne voli. U stvari nisu me voleli onako kako sam očekivala: bezuslovno i do kraja života - rekla je ona jednom prilikom za domaće medije, a potom priznala i da žali što se nije udavala.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tanja Bošković o udaji

- Meni je žao što nisam uspela da bivam udata. Prosto mi nije Bog dao taj dar, dao mi je druge darove. Na tome sam beskrajno zahvalna. A ovo nisam umela - priznaje ona.

Čak i jedna od njenih najvećih životnih ljubavi, tokom koje je dobila dvoje dece, završila se krahom. U vezi sa rediteljem Dejanom Karaklajićem Tanja je dobila ćerku Lanu, koja je krenula njenim stopama i bavi se glumom, i sina Đorđa, koji je završio Fakultet političkih nauka i 2014. godine se oženio i preselio u Ameriku.

Foto: ATA Images

Tanja Bošković o ljubavi

Iako je bila ludo zaljubljena u Dejana, ova veza nije uspela da opstane, a čovek koga je neizmerno volela, kako ona kaže, je ostavio rečima: "Ne vredi, ti si udata za pozorište".

Ipak, uprkos svim nedaćama uspela je da zadrži osmeh, a kao svoj najveći životni uspeh ističe majčinstvo. Kako kaže, otkako je postala majka, više ničega u životu se nije plašila.

- Bog ti poveri na čuvanje to malo biće, a to je velika čast. U tom danu kad sam postala majka, ja se više ničega bojala nisam - rekla je glumica.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Мудрац

25.07.2022 15:17

,,Уметница" која није пропустила ниједан филм да се не скине.