"Niko nije bio VREDAN da bi bio predstavljen javnosti": Marija Šerifović otkrila DETALJE svog emotivnog života, pa šokirala PRIZNANJEM!

Autor:

Zabava

26.07.2022

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica retko govori o svom privatnom životu, a sada je rešila da otkrije pravu istinu o svom emotivnom statusu.

"Niko nije bio VREDAN da bi bio predstavljen javnosti": Marija Šerifović otkrila DETALJE svog emotivnog života, pa šokirala PRIZNANJEM!

Foto: ATA Images

Pop zvezda Marija Šerifović retko u javnosti govori o svom emotivnom životu, a sada je rešila da konačno progovori o temi o kojoj ne priča često. Marija je u emisiji "Premijera" otvorila dušu, a mnoge je iznenadila priznanjem da godinama živi - bez ljubavi!

Pevačica je otkrila i zbog čega svoje izbore do sada nije predstavljala javnosti:

- Niko još nije bio interesantan, da ne kažem vredan, da bi bio predstavljen, a s druge strane, moji izbori do sada nisu bile javne osobe, tako da nema nikakve potrebe za tim. Samo pišite, samo rokajte. Već nekoliko godina se ne dešava ništa na ljubavnom planu i super mi je. Fantastično živim i bez ljubavi - poručila je pevačica pred kamerama.

Foto: ATA Images

Marija Šerifović

 


Marija je potom govorila i o putovanju u Ameriku:

- U Kaliforniju idem godinama, jer tamo mogu da živim jedan sasvim običan život. Tamo mogu da živim jedan prost život, u kojem nema javnog života - rekla je Marija u ''Premijeri''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading