Bila u KANDŽAMA DROGE, jedva izvukla živu glavu: Srpska jutjuberka PROMENILA POL, pa se odala POROKU, opijati je obuzimali kao đavoli! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.07.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska jutjuberke Nikolina Kovačević priznala je da je koristila opojne supstance.

Bila u KANDŽAMA DROGE, jedva izvukla živu glavu: Srpska jutjuberka PROMENILA POL, pa se odala POROKU, opijati je obuzimali kao đavoli! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Transrodna srpska influenserka Nikolina Kovačević dosta je popularna među mlađom populacijom, a popularnost je stekla na Jutjub platformi, gde je svakodnevno snimala dešavanja u svom životu, kao i sam proces prelaska iz muško u žensko telo

 

 

No, jedan snimak je postao viralan na društvenoj mreži TikTok, u kom Nikolina priznaje da je koristila opojne supstance svakog vikenda izvesni period, te da je to počelo da utiče loše na njeno stanje.

Nikolina je objasnila da su opijati počeli da je obuzimaju, zbog čega je donela odluku da stane sa nelegalnim supstancama na vreme, dok nije odmaklo predaleko. 

 

 

- Ja sam koristila ekstazi svakog vikenda mesec i po dana. Da bi jednog dana ja shvatila da mene to obuzima, a ja ne volim da me bilo šta kontroliše, ne volim ni kada me mama kontroliše - rekla je Nikolina u svom snimku.

Detaljnije u nastavku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading