"Kvazi kriminalac koji krade pare" Maja Marinković ponovo udarila na Subotiće: Objavila RANE RADOVE Aleksandrinog oca! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.07.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković odlučila je da zapuši usta Karađorđu Subotiću!

"Kvazi kriminalac koji krade pare" Maja Marinković ponovo udarila na Subotiće: Objavila RANE RADOVE Aleksandrinog oca! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Rijaliti zvezda i starleta Maja Marinković trenutno vodi više estradnih ratova. Nakon što je zaratila sa Aleksandrom Subotić zbog Pece Raspopovića, na meti joj se našla i voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink Jovana Jeremić

Republika

Foto: N. Mutić, E-Stock

Maja Marinković i Jovana Jeremić

 

Međutim izgleda da se Maji zamerio i otac Subotićeve, Karađorđe Subotić, pa mu je na Instagram profilu porulčila jasnu poruku. 

Naime, Maja je podelila jedan članak, na kom piše da se Karađorđe skinuo go u rijalitiju ,,Zadruga" i trčao po dvorištu, pa je na osnovu toga, starleta imala da mu poruči sledeće:

 

- Šta reći dalje o ,,divnom" ocu? Kvazi kriminalcu koji je ostao u 90-im godinama, a sada je jedan dostavljač pica koji krade ćerki pare zarađene od kolagena. Slepac slepi, navikao si u zatvoru da ti skidaju gaće, pa si mislio tako treba i van njega - napisala je Maja na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Petra

30.07.2022 19:48

Ova devojka je teska bolesnica, a jos bolesniji je onaj maloumi cica, koji je sa njom i koji ogovara porodicu zene koja mu je dete rodila. Dve psihopate.

Mile

30.07.2022 19:51

Ovu budaletinu treba pod hitno na lecenje. Ova normalna nije. Sta nju briga ko uzima cije pare? Jos bolesniji je onaj bednik od deda Vijagre.

Zoki

30.07.2022 20:40

Cuj ove qrvetine, za nju je uvreda da neko raznosi hranu? Nije ruzno da skace sa q.ca na q..rac na nacionnoj tv, da histerise i lupa glavom o zid, da se zavlaci devojci u kucu, a da joj radi iza ledja. Ekstremna gluperda i zena sumnjivog morala.