Arkanova prva supruga doživela TRAGEDIJU, nakon koje je MISTERIOZNO NESTALA: Evo kako danas ona izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.07.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako danas izgleda prva supruga Željka Ražnatovića Arkana!

Arkanova prva supruga doživela TRAGEDIJU, nakon koje je MISTERIOZNO NESTALA: Evo kako danas ona izgleda! (FOTO)

Foto: youtube.com/radovan džeko

Željko Ražnatović Arkan pre nego što je oženio balkansku folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović, bio je u braku sa lepom Natalijom Martinović, kojoj se misteriozno gubi svaki trag u jednom trenutku. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Željko Ražnatović Arkan i Ceca Ražnatović

 

Naime, Natalija i Arkan bili su u bračnoj zajednici 13 godina, a onda se nakon njegove smrti i porodične tragedije kada joj je preminuo brat, spakovala i napustila Srbiju zauvek. Ono što se zna, jeste da je Natalija otputovala u Los Anđeles, gde je započela novi život. Ovu informaciju otkrio je Pavle Stevović, bivši finansijski direktor svih firmi Željka Ražnatovića, kad je u izjavma za medije kazao:

 

- U Americi su, u Los Anđelesu - kazao je misleći na nju i njenu decu:

- Znam da žive teško, muče se. Natalija čuva decu, bebisiterka je. Kažu mi da se razbolela...Blizanci i Milena su svi završili koledže, rade po dva posla da bi mogli da žive, a najmlađa Maša se još školuje – objasnio je Stevović.

 

 

Teško je naći njene video i foto tragove, a samo jedna slika, i to ne iz mladosti dok je bila s Arkanom, kruži internetom. I sad je lepa žena, a možemo da zamislimo kakva je bila kao mlađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading