NA SRPSKU PEVAČICU KIŠA PARA: Saru Reljić muškarac obasipao NOVCEM, u rukama ih jedva držala, a morala je da mu ispuni SVE ŽELJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.07.2022

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saru Reljić spopao misteriozni muškarac na veselju, kitio je parama!

NA SRPSKU PEVAČICU KIŠA PARA: Saru Reljić muškarac obasipao NOVCEM, u rukama ih jedva držala, a morala je da mu ispuni SVE ŽELJE! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Sara Reljić jedna je od traženijih estradnih ličnosti, naročito u Austriji i dijaspori, gde nastupa svake nedelje, a kako saznajemo, njen kalendar popunjen je već unapred zakazanim nastupima i tezgama. 

 

 

Međutim, gde je veselje, tu ima i mnogo bakšiša, naročito kada su velike proslave poput svadbi. Tako su na društvenim mrežama TikTok i Instagram prostao viralni snimak Reljićeve na jednom romskom veselju, gde je uveseljava prisutne goste.

 

 

U jednom trenutku, Sari je prišao nepoznatih muškarac, gost sa veselja, kako bi je zamolio za čestitke i pozdrave na mikrofon. Nakon što je Sara pozdravila izvesnog Miloša, misteriozni muškarac izvadio je novac iz džepa, i počeo da ga baca po pevačici. 

- Jaša! Kiša - povikala je Sara. 

Muškarac je u ustima imao cigaru, a u rukama je držao alkohol i sve vreme neprekidno gutao Saru pogledima, a ono nje su letele novčanice kao da padaju sa drveta. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading