ŠOKANTNE TVRDNJE DIJANE HRKALOVIĆ ZALEDILE SRBIJU: Mali Senta je Šarićevoj sestri napravio dete i NATERAO JE DA ABORTIRA!?

Autor: Republika

Hronika

26.07.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović otkrila je detalje iz privatnog života Slobodana Milenkovića, poznatijeg kao Mali Senta.

ŠOKANTNE TVRDNJE DIJANE HRKALOVIĆ ZALEDILE SRBIJU: Mali Senta je Šarićevoj sestri napravio dete i NATERAO JE DA ABORTIRA!?

Foto: Estock, Tanjug/J. Ilić, ST/N. Pančić

Slobodan Milenković je prethodnih dana i nedelja u žiži interesovanja zbog izbegavanja odgovori na optužbe koje mu se stavljaju na teret, a koje ga povezuju sa ljudima iz kriminalnog miljea.

Jedno od pitanja na koje Milenković nije želeo da odgovori su poruke koje je putem Skaj aplikacije navodno razmenjivao sa narko-bosom Darko Šarićem.

Međutim, nekadašnja državna sekretarka u MUP Dijana Hrkalović tvrdi da to nije jedina veza koju Mali Senta ima sa Šarićem.

- Imam informaciju da je Senta Milenković bio u ljubavnoj vezi sa sestrom od Šarića, napravio joj dete i naterao je na abortus. Pazite to! Pazite kakav je to muškarac, koji natera ženu na abortus. A on pritom ima sopstvenu ženu i troje dece - ispričala je Dijana Hrkalović tokom gostovanja u emisiji "Ćirilica" na Hepi televiziji.

Ona je takođe istakla da je upravo ona predložila Milenkovića za orden koji je dobio i da je napravila grešku, kao i da Četvrto odeljenje beogradske policije tri meseca nije imalo nijednu zaplenu narkotika i da se dileru slobodno šetaju gradom, jer Milenković ima pametnija posla od hapšenja istih.

Dijana je u pomenutoj emisiji govorila i o vremenu kada je išla sa grobarima na utakmice, kao i o snimku koji je zapanjio javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
nikola

28.07.2022 05:58

ostavio te kao krpu pa ga sad pljujes ... dzabe jer ti niko ne veruje!!! svi znamo ko si .

Dunja

24.01.2023 08:05

Ti znas. Bice da je obrnuto, Stefanovic je malo g..., a Dijana ne samo top riba, vec i pametna i sposobna.