GRK PREKINUO NASTUP ZBOG NJE: Ana Kokić napravila lom u Solunu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.07.2022

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se raspitao kod menadžera ove plaže ko je atraktivna plavuša sa kojom se svi fotografišu.

GRK PREKINUO NASTUP ZBOG NJE: Ana Kokić napravila lom u Solunu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pop zvezda Ana Kokić otputovala je sa prijateljima u Solun na nekoliko dana kako bi se relaksirala pred veliki broj nastupa koji je čekaju u Srbiji i Crnoj Gori, ali joj nije pošlo za rukom da ostane nezapažena!

Naime, na jednoj luksuznoj plaži u blizini "Mitropolije Makedonije" kako nazivaju ovaj grad, Kokićevu su primetili naši turisti dok je uživala sa prijateljima na nastupu jednog poznatog benda iz Grčke.

Kako tvrdi izvor koji se našao na licu mesta, frontmen benda se raspitao kod menadžera ove plaže ko je atraktivna plavuša sa kojom se svi fotografišu. Kada je čuo da je u pitanju muzička zvezda iz Srbije, prekinuo je nastup i rekao: "Pozdravite moju koleginicu iz Srbije".

- Ana se vrlo brzo snašla kao vrhunski profesionalac i odmah se pridružila bendu. Kada su je pitali koju pesmu želi da otpeva, ona je predložila da to bude pesma Elene Paparizu, čiju su numeru "Neprijatelj" obradili Nataša Bekvalac i Magla bend. Na tečnom grčkom Ana je otpevala ovaj hit, a kada je veliki broj turista iz Srbije čuo da ona peva, podržali su je gromoglasnim aplauzom uz povike: "Ona je naša zvezda" - kaže izvor.

Kada je završila, u njenu čast, ali i svih ljudi iz Srbije, bend je odsvirao numeru "Lane moje" uz rečenicu: "Srbi su naša braća".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading