Šta se desilo Milici Dabović? Gde su joj GRUDI? Košarkašica objavila ŠOK fotke sa plaže, KUPAĆI zgrozio fanove! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.07.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović šokirala je novim izdanjem na plaži!

Šta se desilo Milici Dabović? Gde su joj GRUDI? Košarkašica objavila ŠOK fotke sa plaže, KUPAĆI zgrozio fanove! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Bivša košarkašica Milica Dabović našla se na meti hejtera i surovih komentara da preteruje sa provokativnim objavama, budući da je majka maloletnog dečaka.

Dabovićeva tu nije zaustavila, već je hrabro rešila da se obračuna sa hejterima, ovoga puta u još provokativnijem izdanju - u neobičnom kupaćem koji je jedva prekrio njene bradavice.

Mali krug u obliku prasića jedva su sakrili deo njenih grudi, a zbog minijaturnog donjeg dela kupaćeg, takođe u obliku praseta, pratioci na Instagramu ponovo su je osudili.

"A da nije malo previše da žena tvojih godina, koja ima dete, ostvarena u životu u svakom smislu, nosi tako provokativne kupaće kostime poput današnjih starleta?", glasi jedan od komentara na koji košarkašica nije mogla da ostane imuna.

Republika

Foto: Printscreen RTV Pink

Milica Dabović Premijera

 

Postavljaću slike kakve ja želim i to ću raditi ponosno, kao majka jednog dečaka da, koji vrlo dobro zna ko sam i odrastaće u tom saznanju. Svačije vreme će proći, pa tako i moje. Ja želim da ugrabim ovo malo života i dišem punim plućima... Ako vam se ne sviđa moja zadnjica vi je ne gledajte, ako ne znate nešto lepo da kažete vi ćutite! Svako ima svoje pravo i mišljenje, ne krivim nikoga, ali sa više lepih reči svačiji život može biti mnogo lepši, bolji i jednostavniji - odgovorila je hejterima Milica i dodala:

Republika

Foto: Instagram.com/printscreen/stefanovamama13

Milica Dabović na moru

- Grudi mi nisu dovoljno porasle da bih se pohvalila njima, a da ih stavljam-ugrađujem nije mi padalo na pamet, uvek sam volela da se razlikujem od većine i neka tako ostane! A zadnjica je priča za sebe! Ona je bomba!"

- Ne stidim se ni svojih godina, ni svog tela, ni svojih postupaka. To mi je najvažnije! - napisala je Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (8)

Loading
Dingo

16.07.2022 21:03

Mica ima lepu guzu... A njene grudi su male... A i ona je bas mršava..

Oggy

17.07.2022 00:28

Ma pusti grudi - gde joj je mozak? To se ja pitam

Olala

17.07.2022 00:44

Zasto uporno pisete o njoj!?!Nekad uspesna sportiskinja kapiten reprezentacije ponos nacije dovde je stigla da je stavljaju u isti kos sa starletama...ok svako svoj zivot upropasti kako hoce al ovo je dno dna nize nije mogla da padne...zalosno...

paja

17.07.2022 05:53

Grudi palačinke.