REAGOVALA Lidija Vukićević: Sin Andrej sa devojkom na jahti, a SVEKRVA ostavila komentar i stavila do znanja snajki da li je POŽELJNA! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.07.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija Vukićević jednim komentarom pokazala snajki Nađi da li je poželjna u familiji!

REAGOVALA Lidija Vukićević: Sin Andrej sa devojkom na jahti, a SVEKRVA ostavila komentar i stavila do znanja snajki da li je POŽELJNA! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Lidija Vukićević

Naša proslavljena glumica Lidija Vukićević svojim sinovima je oduvek bila vetar u leđa, pa je tako svom sinu Andreju Mrkeli dala blagoslov za njegovu devojku Nađu Ilić, sa kojom je odlučio da vrele letnje dane provede u Opatiji. 

 

Andrej i Nađa redovno na društvenoj mreži Instagram objavljuju zajedničke fotografije, ne kriju se od javnosti, a da uživaju za sve pare, pokazuju i destinacije koje obilaze. 

 

 

Njegovi pratioci na društvenim mrežama, bili su oduševljeni prizorom, a nije izostao ni komentar "svekrve", Andrejeve majke, kojoj se definitivno dopada izabranica njenog sina.

Ispod jedne od fotografija na kojima Nađa pozira sa Andrejom, Lidija je stavila srce, detelinu sa četiri lista i morkse talase.

Republika

Foto: Instagram.com

Andrej Mrkela Instagram, sin Lidije Vukićević

 

Andrej i Nađa definitivno uživaju punim plućima u svom prvom zajedničkom odmoru. Obišli su gotovo sve plaže u okruženju, između ostalog i Cres, a iznajmili su i skuter te su posetili i Brione, a društvo im prave prijatelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading