Jovana Jeremić ponovo ŠOKIRALA: Ne treba mi prljav ROLEKS!

Autor: Republika

Zabava

05.07.2022

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka je nakon izjave koja je podigla veliku prašinu, objasnla smisao reči "roleks"

Jovana Jeremić ponovo ŠOKIRALA: Ne treba mi prljav ROLEKS!

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić nedavno je pokrenula lavinu komentara kada je u jednoj emisiji rekla da žena kada rodi dete muškarcu treba da dobije stan u centru Beograda, najnoviji automobil i "roleks".

Sada je voditejka dodatno pojasnila svoju izjavu.

Uprljano poreklo uništava sjaj roleksa! Znači, ne računa se ako ste ga, drage moje, dobile od osobe tajnog porekla i promiskuitetnog sadržaja (u narodu se to kaže j*bač), koji je, najčešće, tuđ čovek (u narodu se kaže oženjen). Samo volim da preciziram - napisala je Jovana.

 

https://www.instagram.com/p/CfoAN8Hofb6/

 

Računa se samo roleks i original koje dobiješ od oficijalnog muža ili javnog dečka, ili slobodnog čoveka koji te voli i bori se da ga zavoliš! Toliko od mene! - dodala je voditeljka.

- Suma sumarum - nije važan samo cilj, već kako dolaziš do cilja. Ako je roleks prljav, ne treba mi. Samo čist da sija kao sunce, da sija kao najlepša ikona. E, to je razlika između Jovane Jeremić i drugih! Zato se Jovana Jeremić voli i poštuje - poručila je ona.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading