Lutka Lepe Brene se ponovo prodaje: Biznis koji je pevačicu koštao MILIONA zbog problema sa dokumentacijom, a evo koliko danas KOŠTA! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.07.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo je u prodaji lutkica Lepe Brene!

Lutka Lepe Brene se ponovo prodaje: Biznis koji je pevačicu koštao MILIONA zbog problema sa dokumentacijom, a evo koliko danas KOŠTA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica Lepa Brena svojevremno šokirala je javnost kada je otkrila da postoje lutkice za decu, koje se prodaju sa njenim likom. Još iz perioda stare Juge, Brena je punila koncerte i stadione, a tada se pojavila lutka koja je obučena poput pevačice iz filma ,,Hajde da se volimo". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Lutka sa likom Lepe Brene i dan-danas ima svoje kupce, a prodaje se i dalje na internetu i trenutno vredi 13.000 dinara, što je skoro tri puta više nego pre tri godine.

Republika

Foto: Printscreen

Lutka Lepe Brene

 

Od promocije lutkice, koja je tada simbolično nazvana "barbika" Lepa Brena, prošla je tačno 31 godina, jer je ovaj proizvod bio lansiran uz album "Boli me uvo za sve", koji je ujedno i muzička podloga u filmu "Hajde da se volimo 3: Udaje se Lepa Brena".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Inače, lutka se prodala u kutiji, a na sebi je imala crvene čizmice u kostimu, sa sve kapicom. Duge noge bile su detalj koji nije propušten prilikom pravljenja. Biznis s proizvodnjom lutaka s pevačicinim likom prestao je kada je na carini zaplenjeno nekoliko šlepera robe zbog problema s dokumentacijom, o čemu je Kurir pisao pre nekoliko godina. Lepa Brena je tada ostala bez milion maraka (sada pola miliona evra), piše Kurir. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading