HITNA REACKIJA Pišekove: Nikolina udarila na Mišu Grofa, otkrila detalje UGOVORA koji je potpisala sa Vidojem, pa mu poručila: ZATVOR JE RAJ ZA OVO!

Autor:

Zabava

03.07.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nikolina Pišek se hitno oglasila na Instagramu povodom reči Viktora Vidojevića.

HITNA REACKIJA Pišekove: Nikolina udarila na Mišu Grofa, otkrila detalje UGOVORA koji je potpisala sa Vidojem, pa mu poručila: ZATVOR JE RAJ ZA OVO!

Foto: ST/D. KADIĆ/V. LUKUĆ

Nikolina Pišek

Od smrti istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, njegova udovica Nikolina Pišek i Vidojev otac, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, počeli su rat preko medija za nasledstvo koje je Vidoje imao.

I dok Miša Grof tvrdi da Nikolina nema nikakva prava na nasledstvo jer je sva imovina na njemu, Nikolina smatra da su ona i njena ćerka ostavljeni na cedilu i da će preko advokata tražiti svoja prava.

Foto: Republika.rs, Instagram

Vidoje Ristović preminuo

 

- Ne smem napisati što bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati - napisala je između ostalog Nikolina i dodala da je samo dobra udovica samo mrtva udovica.

Vidojeva udovica dobila je podršku mnogih iz javnog sveta što iz Hrvatske što iz Srbije, a podelila je i post prijateljice o pravima udovice nakon smrti supruga.

- U Francuskoj pre sklapanja braka, odeš javnom beležniku da ti objasni zakone. Prenosim ono što mi je objašnjeno a sve pod pretpostavkom da je suprug imućan a supruga nije. Imućnog suprižniku je pamentije da podeli imovinu a evo i zašto. Prema rečima gospodina beležnika, francuski sud je uglavnom na stani žene, majke, čak i u slučaju ugovora koji štiti suprugovu imovinu. Takav ugovor štiti imovinu bogatijeg, ima prednost za bogatog supruga u slučaju razvoda. A za suprugu samo u slučaju smrti/razvoda. Ako se ispostavi da je imućni suprug zapravo imao dugove, deli se i dugovi u istom omeru u kojem bi se i drugoj situaciji delilo bogatstvo. Pa se u praksi dešava da bivši supružnici koji su potpisali takav predbračni ugovor završe na sudu jer se supruga žali. A navodno u većini slučajeva sud presudi u njenu korist, Poneklad čak do takvih iznosa da se imućnom suprugu više isplatilo da ne potpisuje nikakakv predbralni ugovor. Sud štiti partner koji je odustao od karijere u korist porodice jer je suprug to možda i zahtevao od supruge. Možda su se tako dogovoril. Kako bilo, sud procenjuje koliko je to novca potrebno isplatiti kako bi žena i deca mogli zadržati isti standard. Ovo je iz francuske prakse a sad... -piše u objavi koju je podelila Nikolina, pa dodala:

Foto: Instagram.com

Nikolina Piše Instagram

 

I zatvor bi bio raj naspram ovoga - uz hašteg samodokaži.

Foto: Instagram.com

Nikolina Piše Instagram

 

Podsetimo, Ristović je u razgovoru sa medije izneo šokantne optužbe na račun Nikoline.

- Nikolina je ubila mog sina! Ona je izvolevala kuće, putovanja, bazene, lokale, firme... Trošila je nenormalne količine novca. Vidoje je školovao njenu ćerku iz prvog braka u Londonu i financirao joj švalere. Ne znam kakvu imovinu ona hoće, Vidoje je bio imućan, ali to je moj novac. Mora biti svesna da njoj ne dam ništa, a ako krenem iznositi sve što znam o njoj, biće uhapšena - rekao je Ristović za Alo. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Oftalmolog

04.07.2022 15:50

Ovo na slici mu je bivša žena😂🤣