Iva ŠUTNULA dečka! Pukla tikva, Grgurićeva brutalno iskrena: Kad ne dobijem šta tražim, OSTAVIM!

Autor:

Zabava

01.07.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Iva Grgurić raskinula sa dečkom.

Iva ŠUTNULA dečka! Pukla tikva, Grgurićeva brutalno iskrena: Kad ne dobijem šta tražim, OSTAVIM!

Foto: instagram.com/ivagrguric

Iva Grgurić odlučila je da stavi tačku na svoju vezu i kako kaže, bude slobodna tokom leta, te se posveti sebi i svojoj karijeri, prenosi Informer.

- Slobodna sam, raskinula sam sa dečkom! Ovo leto želim da budem sama, da putujem i da se provodim. Shvatila sam da nisam spremna za vezu... Ovog leta hoću da se provodim i da mislim samo na sebe! Ma hoću da izlazim, putujem i ludujem! Kada sam u vezi, maksimalno se dajem dečku, sve vreme sam mu posvećena, a sebe zapostavljam... - počinje Iva, pa nastavlja:

Foto: Republika.rs

Iva Grgurić

- Više neću da budem takva! Želim da se posvetim sebi i karijeri, imam dosta planova... Uživam sama i srećna sam! Stalno me muvaju muškarci, i kad sam slobodna, i kad imam dečka! Moji kriterijumi su visoki. Kada ne dobijem to što tražim, ostavim momka. Privlače me samo oni koji ne vole da se eksponiraju.

Foto: Republika.rs

Iva Grgurić o dečku

- Moj budući dečko mora da bude inteligentan i harizmatičan i da ima tu ludačku energiju kao i ja. Kada mi muškarci šalju slike polnog organa, ja ih blokiram, to mi je odvratno! Ti momci se na taj način ponižavaju... Nijedan dečko s kojim sam bila u vezi mi nije slao takve slike, jer zna da me to ne privlači. Niti sam ja ikad slala svoje gole fotke muškarcima - priča Grgurićeva, pa otkriva da li su je nekada muvale žene:

 

 

- Žene me ne muvaju jer im ne dajem prostora... Ma svi znaju da volim samo muškarce. Kad bi me žena muvala, patosirala bih je!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading