Komšije neće više da ćute, otkrile ISTINU o Tomi i Nadeždi Biljić: Iz dvorišta se čuje BUKA i VRISKA!

Autor:

Zabava

01.07.2022

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvezali jezik.

Komšije neće više da ćute, otkrile ISTINU o Tomi i Nadeždi Biljić: Iz dvorišta se čuje BUKA i VRISKA!

Foto: Instagram.com

Pevačica Nadežda Biljić i njen suprug Toma Panić, nakon svih skandala i turbulencija koje su preživeli u svom odnosu, pronašli su mir u njegovoj porodičnoj kući u Svilajncu.

Republika

Foto: ATA Images

Nadežda Biljić i Toma Panić

Nadežda nastupa redovno, dok Toma brine o njenim nastupima i karijeri, a dok oni rade, njihovog sina Longa čuvaju bake Jasmina i Slavica.

– Nadežda i Toma su se doselili sa sinom ovde, njegova majka im u svemu pomaže jer oni puno rade, ali nije sve na Jasmini. Nadeždina majka Slavica je isto divna žena i babe se smenjuju koja će kad da pomogne oko unučeta. Oni su mladi, vredni ljudi. Kad ne nastupaju, rade oko kuće. Sve ove tuje danima je ovde sadio Toma, gledao kako je najlepše da stoje, gde im odgovara, kopao, zalivao… Baš se posvetio tome. Iz njihovog dvorišta se često čuje buka, ali to nije svađa, već dečji smeh i vriska, koji nikome ne smetaju - rekla je za Kurir njihova komšinica.

Republika

Foto: Instagram.com

Nadežda Biljić i Toma Panić u braku

Podsetimo, na samom početku ljubavi i braka, Nadežda se nije slagala najbolje sa Tominom majkom Jasminom, a čak jedno vreme nisu ni komunicirale.

– Ta žena više nije vredna pomena, u moju kuću više nikad neće ući, moje dete i mene više nikad neće videti, završila sam sa njom i neću više nikad sa njom progovoriti. Spremna je da zgazi i snaju, i unuka, i prijatelje, moju majku, oca, celu moju porodicu zarad njenog sina Tome – rekla je tada Nadežda za Tominu mamu svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Joks

01.07.2022 22:42

Kakav zanimljiv tekst!