Izgubila oca, pa otpužena za ELITNU PROSTITUCIJU! Dušica Grabović traži pravdu na SUDU: Ulazimo u RAT, sve sam IZGUBILA!

Autor:

Zabava

01.07.2022

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Grabović progovorila o aferi ''elitna prostitucija''.

Izgubila oca, pa otpužena za ELITNU PROSTITUCIJU! Dušica Grabović traži pravdu na SUDU: Ulazimo u RAT, sve sam IZGUBILA!

Foto: ATA Images

Pevačica Dušica Grabović već mesecima unazad je u žiži interesovanja javnosti zbog navoda da je bila jedna od glavnih karika u aferi ''elitne prostitucije'', a sada je otkrila koliko joj je to oduzelo u karijeri, a koliko donelo, kao i šta joj je plan da uradi kako bi skinula ljagu sa svog imena.

Republika

Foto: Instagram.com

Dušica Grabović

- Super sam po komentarima, ali znaš kako kažu, "svaki marketing je dobar marketing", pa čak i onaj loš, ja se sa tim ne slažem. Ovaj marketing meni nije doneo neki publicitet, jesam popunjavala novinske stupce, ali to apsolutno nije čime se ja ponosim, to što se nisam skidala sa TV-a, gde god da sam gostovala - kaže Dušica, pa nastavlja:

Republika

Foto: Instagram.com

Dušica Grabović o prostituciji

- Ovo je težak period nakon smrti mog oca, nisu sačekali ni onih ljudskih 40 dana da opletu po menu, ali izdržala sam sve to stoički. Trebalo bi da idem u Australiju, da odem ponovo u Ameriku, naneli su mi veliku materijalnu štetu jer sam izgubila ozibljan novac i američku vizu, zato sam i ustala i tužila sve one od kojih je ta priča poteklo, prosto sam morala... Sad ide tužba, hvala Bogu, sve smo sredili, tako da mi u rat ulazimo ako ga ne dobijemo - zaključuje Dušica u emisiji "Premijera".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading