Bosanac BESAN, ISPROZIVAO kolege! Žiri nema pojma o životu, BOJKOTOVALI su moje kandidate!

Autor:

Zabava

27.06.2022

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković Bosanac opleo je po kolegama iz žirija.

Bosanac BESAN, ISPROZIVAO kolege! Žiri nema pojma o životu, BOJKOTOVALI su moje kandidate!

Foto: V. Lukić, TV Pink

Učesnik 15. sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Nermin Handžić pobedio je u velikom finalu, a član žirija Dragan Stojković Bosanac odmah je napao kolege iz žirija!

Republika

Foto: ATA Images

Dragan Stojković Bosanac

Naime, Bosanac je još pre finala govorio da kolege bojkotuju njegove kandidate, te i da nemaju pojma sa životom kada je mentorstvo u pitanju. Kompozitor je, bez dlake za jeziku, ispričao da je razočaran ponašanjem žirija prema pojedinim pevačima s kojima je radio, ali da neće da isteruje pravdu sada, kada je sve gotovo.

- Naravno da je favorit bio moj kandidat, što bih navijao za tuđe? Ubi me skromnost, al' šta ću. Mnogo toga sam uložio u kandidate. Mnogo truda i rada je tu, ali mislim da su moje kolege u više navrata bojkotovale moje učesnike. Oni koji ne znaju šta znači raditi s jednim pevačem, oni uzimaju 30-40 njih da bi sebe eksponirali kao očeve ili majke. Sasvim je dovoljno uzeti četiri-pet kandidata, da bi oni dostigli određeni nivo. Mojih nekoliko su nepravedno ispali zbog nekih kalkulacija, a bolji su od polovine finalista. Žiri nema pojma o mentorstvu, ali nisam ja tu da učim bilo koga poslu. Imam iskustva s pevačima i to mnogo. Dok sam im snimao i radio ploče, dok ne snime pesmu, mi smo braća, kumovi, najviše se volimo na svetu, a kad je snime, nema ih nigde. Prema tome, ja se ne vezujem za kandidate. Znam dobro tu školu - rekao je Bosanac.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Dragan Stojković Bosanac o žiriju

Pobedniku Nerminu je inače tokom takmičenja mentor bila Viki Miljković, koja je bila najsrećnija kad je rečeno da je njen učesnik osvojio prvo mesto. U finalnoj večeri pobednika je birala samo publika SMS glasovima, pa nema sumnje da je Nermin bio miljenik gledalaca.

Republika

Foto: Printscreen Prva TV

Nermin Hondžić pobednik Zvezda Granda

Pored titule i statue, Nermin će dobiti automobil i pesmu od strane produkcije, kao i kompletan marketing.

Republika

Foto: Printscreen Prva TV

Nermin Hondžić, mentor Viki Miljković

Podsećamo, ove godine u finalu "Zvezda Granda" takmičili su se Nermin Hadžić, Sandra Mladenović, Mustafa Mehić, Velid Hondžić, Kenan Dervirević, Andrijana Petruševska, Srđan Stanić, Tamara Živković, Alem Bajramović, Meliha Imširović i Aleksandar Josifovski, Maja Milutinović, Hanad Džehverović, Nikolina Đekanović, Željko Vukčević i Nenad Osmanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading