STIGLI NAŠI PUTNICI IZ RIMA! Dva puna autobusa dovezla ljude koji su bli blokirani na aerodromu, obezbeđen smeštaj onima koji su ostali!

Autor:

Vesti

27.06.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dva autobusa sa 74 putnika, koji su bili blokirani na aerodromu u Rimu, stigla su u Srbiju i za manje od sat i po biće u Beogradu, izjavio je Tanjugu ambasador Srbije u Italiji Goran Aleksić.

STIGLI NAŠI PUTNICI IZ RIMA! Dva puna autobusa dovezla ljude koji su bli blokirani na aerodromu, obezbeđen smeštaj onima koji su ostali!

Foto: printscreen/instagram/192_rs

On je podsetio da je reč o našim putnicima koji juče nisu uspeli da se vrate iz Rima letom Vizera u Beograd.

- Autobusima su krenuli u 17 sati iz Rima za Beograd. Autobuse smo obezbedili odmah u dogovoru sa direktorom aerodroma Čampino i svi koji su želeli krenuli su autobusima u 17 časova. Sada se nalaze na prelazu Batrovci i biće za manje od sat i po u Beogradu - rekao je Aleksić.

Dodao je da u jednom autobusu ima 34 putnika, a u drugom 40, kao i da su to putnici koji su odmah hteli da krenu za Beograd.

- Za one koji su hteli u sopstvenoj režiji da se vrate, obezbeđen je hotel i smeštaj za danas i sutra i oni će sami kupiti karte i doći u Beograd - rekao je Aleksić Tanjugu.

Kaže da je situacija bila dosta komplikovana na aerodormu u Rimu, pošto nije postojala mogućnost za povratak nekim drugim letom u skorijem periodu.

- Odličnu saradnju smo imali sa našim građanima. Ovo je dobar primer saradnje i koordinacije Ministarstva spoljnih poslova i ambasade Srbije u Rimu koja je omogućila da se ova komplikovana i napeta situacija reši - rekao je Aleksić.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading