Stanija POLUGOLA i vlažna se UVIJA u čaši: Vreli performans Dobrojevićeve ZAPALIO INTERNET! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.06.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević se uvijala u čaši na snimanju spota!

Stanija POLUGOLA i vlažna se UVIJA u čaši: Vreli performans Dobrojevićeve ZAPALIO INTERNET! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević je u moru starleta i manekenki pozvana da učestvuje u spotu "Koktel" pevača Tonija Kaluđerovića, a tom prilikom je pokazala svoje vrsno umeće đuskanjem u čaši.

Isplivali su prvi vreli kadrovi starlete kako se uvija u čaši, dok je pevač Toni, ponosan što će baš Stanija ukrasiti njegov spot. Dobrojevićeva je u zlatnom bikiniju koji je više otkrivao nego sakrivao sva mokra izvela performans nakon kog je izgoreo studio.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Stanija Dobrojević u čaši

Grudi starlete su se njihale levo-desno, a njena mokra kosa koju je zabacivala raspalila je maštu muškom polu.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Stanija Dobrojević u čaši

Podsetimo, Stanija je priznala da je honorar za ovaj spot jedan od najvećih koji je dobila:

- Neću o honorarima, ali ovo je najviši honorar vezan za spotove. Moji su honorari bili uvek najviši za spotove, ali ovaj je još veći. Ovo je zanimljiv izazov, ali nisam u fazonu da stalno snimam spotove - rekla je juče Stanija za Republiku, a onda je otvoreno i priznala da joj nude traktore i njive da bi bili sa njom:

- Jedan prijatelj je uzeo moj telefon video koliko njih mi je pisalo. Mnogo poruka dobijam, ali tamo ni ne ulazim. Neka bitna imena, svi su mi pisali, ali nije me to ništa dotaklo. Prve su poruke "Lepa, gde si"... Nema eksplicitnog sadržaja, to je ono što mi šalju obični ljudi. Devojke iz mog PR tima nagledaju se svega i svačega od fotografija što mi šalju na društvenim mrežama, meni je to postalo kao dobar dan. Pišu kako bi prodali njive i traktore za noć sa mnom. Ne odgovaram, prošao bi mi život u odgovaranju na te poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading