Nakon RASKIDA sa Stanijom, Marko Marković savetuje ljude STONOGAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.06.2022

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković pokazao znanje iz biologije.

Nakon RASKIDA sa Stanijom, Marko Marković savetuje ljude STONOGAMA! (FOTO)

Foto: E-stock/K. Sulejmanović

Model i rijaliti učesnik Marko Marković nedavno je posetio Srbiju, a uputio se pravo ka bivšoj devojci Staniji Dobrojević, kako bi joj predao psa Pabla, budući da je tokom njenog boravka u Americi bio kod njega. Emotivni susret bivših partnera ovekovečen je fotografijama i snimcima na Instagramu.

 

Međutim, Marković je nakon raskida odlučio izgleda da se posveti i drugim stvarima, pa je svima pokazao znanje iz biologije. Naime, na jednoj Instagram stranici pojavila se fotografija bube, koja je nosila sledeći komentar:

Republika

Foto: Instagram.com

Podgorički vremeplov Instagram

 

- Da li možete da okačite ovaj video, nije stonoga u stanu sam našla treću, šta može ovo biti i kako se rešiti ovoga? Sama živim sa malom bebom, pa sam u strahu da li je opasno, ne znam kome da se obratim, pa se setih vas. 

Republika

Foto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ

Marko Marković Instagram

 

Među mnoštvo komentara, našo se i mladi Marković, koji je pokazao znanje iz biologije, pa je otkrio o kakvom gmizavcu se radi. 

- Zmijin češalj. Lagano samo - napisao je Marko u komentarima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading