Ovako Staniju muvaju muskarci, sve bi dali da je imaju bar na 24 sata! Prodaću njive i traktor za noć sa tobom! (VIDEO)

Autor: Aleksandra Dimić

Zabava

21.06.2022

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević govorila je za Republiku o muškarcima i udvaranju.

Ovako Staniju muvaju muskarci, sve bi dali da je imaju bar na 24 sata! Prodaću njive i traktor za noć sa tobom! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Stanija Dobrojević

Starleta Stanija Dobrojević učestvuje u novom spotu pevača Tonija Kaluđerovića za pesmu "Koktel".

Ona je za Republika.rs rekla kako je za ovaj spot najbolje plaćena.

Foto: Republika.rs

Stanija Dobrojević na snimanju spota

 

- Neću o honorarima, ali ovo je najviši honorar vezan za spotove. Moji su honorari bili uvek najviši za spotove, ali ovaj je još veći. Ovo je zanimljiv izazov, ali nisam u fazonu da stalno snimam spotove - rekla je Stanija.

Foto: Republika.rs

Stanija Dobrojević

 

Stanijinog psa Pabla voleo je i starletin bivši momak, Marko Marković.

- Mislila sam da će Pablo patiti za Markom, ali ne, ni sekund nije patio. Pablo me se seća, ja sam njegova gazdarica (smeh).

Foto: Privatna arhiva

Stanija Dobrojević bila u vezi sa Markom Markovićem

 

Upitali smo je da li pati za Markom, a ona je kao iz topa odgovorila.

- Ne patim, zaista. Svaki prethodni raskid bio je bolan, a ovaj se lepo završio. Svaki je moj raskid bio katastrofa, skandalozan, pun svađa, a sada je sve prošlo na lep način.

- Moje drugarice kad smo se rastali su plakale, bilo je emotivno, tri godine veze... Kad smo se slikali, ispalo je kao da smo se pomirili. Da nisu falile neke stvari, verovatno bi ostali zajedno, što je normalno - rekla je Stanija, koja je otkrila kako joj se udvaraju fudbaleri, poput Ognjena Vranješa, ali i kakoje muvaju, kako ona kaže, "obični ljudi".

Foto: ATA Images

Stanija Dobrojević na snimanju spota

 

- Jedan prijatelj je uzeo moj telefon video koliko njih mi je pisalo. Mnogo poruka dobijam, ali tamo ni ne ulazim. Neka bitna imena, svi su mi pisali, ali nije me to ništa dotaklo. Prve su poruke "Lepa, gde si"... Nema eksplicitnog sadržaja, to je ono što mi šalju obični ljudi. Devojke iz mog PR tima nagledaju se svega i svačega od fotografija što mi šalju na društvenim mrežama, meni je to postalo kao dobar dan. Pišu kako bi prodali njive i traktore za noć sa mnom. Ne odgovaram, prošao bi mi život u odgovaranju na te poruke.

Dobrojevićeva je pričala i o Marku Osmakčiću, o kojem je imala lepe reči, a trenutno je u centru užasnog skandala koji je sam napravio. Između ostalog, i to pogledajte u videu sa početka teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading