Detalj sa POMENA Vidoja Ristovića koji je svima ZAPAO za oko: Pogledajte prvu suprugu POKOJNOG ISTORIČARA, Lanu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.06.2022

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lana i dalje neutešna zbog smrti bivšeg supruga Vidoja Ristovića!

Detalj sa POMENA Vidoja Ristovića koji je svima ZAPAO za oko: Pogledajte prvu suprugu POKOJNOG ISTORIČARA, Lanu! (VIDEO)

Foto: republika.rs

Danas je održan čestrdesetodnevni pomen Vidoju Ristoviću, a pored ožalošćene porodice i mnogobrojnih prijatelja, došla je utučena bivša supruga Lana, koja tugu i suze nije mogla da sakrije, ni ispod naočara. Non-stop je brisala lice maramicom skrhana bolom u crnoj haljini posmatrala je grob bivšeg supruga, pa onda nakon toga sa Vidojevom i njenom ćerkom prilazi grobu i pale sveće.

Sam prizor Lane je kidao dušu na komade, a evidentno je da su gajili odnos nakon razvoda pun poštovanja i nežnosti, čim je bivša supruga i dalje slomljena kao prvog dana.

Podsetimo, Vidoje je preminuo 8. maja na stolu za masažu, prema prvim rezultatima obdukcije kombinacijom lekova i alkohola, iako njegov otac Miša Grof sumnja u istinitost iste, jer nikakav izveštaj do danas nije dobio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading