BOLI KAO PRVO JUTRO, TEK SADA SMO SVESNI DA JE NEMA, DO SADA SMO BILI U ŠOKU: Reči UTUČENE ćerke Merime Njegomir KIDAJU DUŠU!

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

20.05.2022

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubica Njegomir, ćerka Merime Njegomir se oglasila za Republiku i otkrila kako se osećaju nakon šest meseci.

BOLI KAO PRVO JUTRO, TEK SADA SMO SVESNI DA JE NEMA, DO SADA SMO BILI U ŠOKU: Reči UTUČENE ćerke Merime Njegomir KIDAJU DUŠU!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Danas je održan šestomesečni pomen Merimi Njegomir koja je preminula od opake bolesti 21. novembra 2021. godine, porodica, prijatelji i kolege su se kupili na Novom groblju. Neutešne ćerke Ljubica i Milica su jaukale od bola, dok je Jelena bila sprečena da dođe zbog trudnoće.

Sada se Ljubica oglasila za Republiku i otkrila da im je sada gore nego kad je tek preminula jer su sada svesni da je zaista nema:

- Nama svima deluje da je sada još gore nego što je bilo kad smo tek saznali da se to desilo, da je mama preminula. Sada postajemo svesni da se to desilo, do sada smo bili u šoku i nekako negirali celu tu situaciju.  Postajemo svesni činjenice da ona fizički više nije sa nama, to mi jako teško pada. Ne mogu da verujem da je prošlo pola godine, isto boli kao to prvo jutro, kao da sam u nekom magnovenju. Moja ćerkica, Merimina unuka Sonja je želela da dođe na pomen, inače je dovodim na groblje. Verujem da nas mama gleda i vidi sve... Ona je bila tako jaka i u svim porama našeg života i beskrajno nam nedostaje- rekla je skrhana Ljubica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading