Milica Pavlović udarila na estradu: Kolege je HLEBOM HRANE, a ona ih okrivila da je REKETIRAJU - SRAMNA tvrdnja pevačice šokirala javnost! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.06.2022

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović žestoko oplela po estradi!

Milica Pavlović udarila na estradu: Kolege je HLEBOM HRANE, a ona ih okrivila da je REKETIRAJU - SRAMNA tvrdnja pevačice šokirala javnost! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Amig show printscreen

Pevačica Milica Pavlović večeras je u emisiji ,,Amidži šou" odlučila da se žestoko zameri kolegama sa estradnog neba, pa je iskoristila sopstvene greške, kako bi okrivila pevače ii ostale estradne umetnike da su se ogrešili o nju. 

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Instagram.com

Milica Pavlović provereno Ana Nikolić

 

Naime, za sve je kriva pesma ,,Provereno", koja je prvenstveno bila namenjena pevačici Ani Nikolić. Međutim, istu tu pesmu otpevala je Pavlovićeva, sa malo korigovanim tekstom. Nakon tri nedelje, Nikolićeva je objavila demo verziju, koja je procurila direktno iz studija, a sada je Milica žestoko oplela po pevačima i pevačicama, kriveći ih što nisu zauzeli njenu stranu. 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Milica Pavlović Amig show

 

- Ja nju lično ne poznajem, ja sam mislila da će me pozvati, da se meni desilo tako nešto, molila bih te da mi daš pet minuta da se izvinim. Ono što želim da provučem, apsolutno, veliko sram vas bilo svim mojim kolegama koji ćute, svi znaju koliko je teško zaraditi novac, ne treba mene niko da brani, ali ovo je sramota za muzičku industriju, ovo se nije desilo, meni je Jelena Karleuša, koja se javila i rekla da nije imala ovakav slučaj. Sad su se tu spojili klanovi, koji postoje na estradi, pa udaraju kamenjem po meni, bave se jednom vrstom reketiranja mene, a ja to neću da dozvolim. Ja se ponekad osećam kao budala za neke stvari! Ovo je dno dna što radiš! - rekla je Milica, pa dodala da li joj se javila Ana:

- Nije mi se javila, a ovo i te kako polazi od nje i i te kako koristi to, to je moj hit, a kome se ne sviđa, šta da radim... - poručila je Milica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Inna

15.06.2022 05:56

Nece ti se niko ni javiti ni stati na tvoju stranu zbog Karleuse pre svega.A drugo da si ti toliko ispravna po pitanju te pesme i da Ana nema bas nikakva prava na ovo sto je uradila ti bi nju tuzila nebi ni trepnula.I ova izjava da te reketiraju ,,prica Karleusa iz tebe,,koja je neki dan ovo i izjavila Lukasu