SRAM TE BILO, TI SI DNO DNA: Milica Pavlović najstrašnije izvređala Anu Nikolić zbog SKANDALA oko pesme, pevačica pokazala takvu nekulturu u emisiji! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.06.2022

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović najstrašnije je izvređala Anu Nikolić.

SRAM TE BILO, TI SI DNO DNA: Milica Pavlović najstrašnije izvređala Anu Nikolić zbog SKANDALA oko pesme, pevačica pokazala takvu nekulturu u emisiji! (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show, Instagram.com

Pevačica Milica Pavlović u emisiji ,,Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića najstrašnije je izvređala koleginicu Anu Nikolić, zbog pesme koju je prvenstveno bila namenjena njoj. Milica je pesmu ,,Provereno" stavila na svoj album, a potom je isplivao snimak demo verzije, koju je otpevala Nikolićeva. 

Milica je sada otkrila šta ima da poruči Ani, a onda ju je najstrašnije uvredila. 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Milica Pavlović Amig show

 

- Rekla sam ti malopre, kada sam došla toliko neki lep vajb i ekipa koja će nam se pridružiti... Sad kada me ovo pitaš, ja nekako, stvarnos am opuštena, osećam se kao da smo u dnevnoj sobi, iskrena da ti budem Ognjene, ja ovo ne zaslužujem što se trenutno dešava. Da objasnim ljudima, pa da napravil paralelu. Ja sam izdala album, sa 12 novih pesama, u prvoj nedelji se izdvojile prvih pet, na tom albumu sam radila dve godine aktivno, zaista se trudim, publika to zna, da može da očekuje dobre pesme - ispričala je Milica i dodala:

- Pričamo o pesmi ,,Provereno", u tom momentu kreću da mi stižu poruke i video gde je izašla demo pesma, koju je otpevala Ana Nikolić. Svi mi pevači znamo da otpevamo to, odnesemo kući, preslušamo, pa odeš i snimiš. Kada se to pojavilo, ja sam mislila da Ana Nikolić nema veze sa celom ovom pričom. Ana je otpevala demo verziju, ali nije žena uzela pesmu, nakon tri nedelje izlaska moje pesme, pojavljuje se njena demo verzija. Ja sam iskreno mislila da nema veze sa tim, možda je procurilo, desilo se, pa jedan novinar je to iskoristio protiv mene, ne voli me, ja sam navikla na to... Ja nikada nisam sebe sažaljevala, to rade s*ronje, ne lavovi i borbeni ljudi, ja znam da se pošteno bavim ovim poslom. Nemam crnu mrlju, ali ovo nije lepo! 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Milica Pavlović Amidži šou

 

- Ovo ima veze sa Anom Nikolić, jer žena tu demo verziju, toliko mi je potresno, pa gubim i glas, žena kači tu demo verziju, najavljuje svoje nastupe sa tom pesmom. Meni je tu pesmu prodao Dejan Kostić i Braja, ja imam ugovor, već godinu dana je kod mene. Da ona izvodi u izvornoj pesmi, kakvu sam je ja napravila, ne nego je žena uvidela da je ta žena hit, pa je izvukla pesmu i sada je promoviše kao svoju. Ono što ja imam da kažem Ani u ovom momentu, sigurno će gledati ovu emisiju, sram je bilo, svog imena, karijere, ja sam kao devojčica i do pre nedelju dana jako poštovala lik i delo Ane Nikolić, ja sam gledala u Anu Nikolić, kao u pevačicu vrcavu, i da danas, prvo što je od nje otišao demo snimak, danas je objavljen na Jutjub kanalu neke tamo produkcije, kao zvanična pesma Ane NIkolić, pa izlazi sa tom pesmom, i izgovara rečenicu: ,,I da krenemo sa mojom novom pesmom, fali mi druga strofa da je objavim"

Republika

Foto: Republika/O.Bogdanović

Ana Nikolić provereno

 

- Ja nju lično ne poznajem, ja sam mislila da će me pozvati, da se meni desilo tako nešto, molila bih te da mi daš pet minuta da se izvinim. Ono što želim da provučem, apsolutno, veliko sram vas bilo svim mojim kolegama koji ćute, svi znaju koliko je teško zaraditi novac, ne treba mene niko da brani, ali ovo je sramota za muzičku industriju, ovo se nije desilo, meni je Jelena Karleuša, koja se javila i rekla da nije imala ovakav slučaj. Sad su se tu spojili klanovi, koji postoje na estradi, pa udaraju kamenjem po meni, bave se jednom vrstom reketiranja mene, a ja to neću da dozvolim. Ja se ponekad osećam kao budala za neke stvari! Ovo je dno dna što radiš! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Mima

15.06.2022 06:34

Devojka nije bila nekulturan, već je najnormalniji način branila svoja prava. Drugi bi na njenom mestu još žešće opleli po pijanduri Ani Nikolić!