Sloboda Mićalović se SKINULA i pokazala bujne grudi: Glumica vrelim fotkama zapalila Instagram, svima su oči ispale zbog JEDNOG DETALJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.06.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović obnaženim fotkama zapalila društvene mreže!

Sloboda Mićalović se SKINULA i pokazala bujne grudi: Glumica vrelim fotkama zapalila Instagram, svima su oči ispale zbog JEDNOG DETALJA! (FOTO)

Foto: e-stock/S.Kostić

Sloboda Mićalović

Srpska glumica Sloboda Boba Mićalović prvi put javno je odlučila da se skine, a izvajanu figuru pokazala je na Instagram profilu. Naime, naša glumica koja važi za jednu od najlepših žena napravila je set provokativnih fotografija za Instagram nalog, a svima je pažnju privukao njen bikini. 

Republika

Foto: Instagram pritscreen

Sloboda Mićalović biografija

 

Mićalovićeva je na sebe navukla provokativan kupaći kostim i uski šorts koji je istakao njene izvajane noge, a potom se sa društvom uputila na reku. Na jednom prestoničkom splavu uživalu je sunčanim zracima, pa je to i ovekovečila vrelim fotografijama. 

Republika

Foto: Instagram.com

Sloboda Mićalović Instagram

 

Sloboda je pozirala na dasci, gledajući u daljinu, noseći kačket, ali i pokazujući kako se rashlađuje uz pivo. Podsetimo, ovo je ujedno njena prva fotografija u kupaćem kostimu koju je objavila na nekoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: Instagram.com

Sloboda Mićalović u kupaćem kostimu

 

Jedan detalj koji je svima odvukao pažnju, jeste taj što se pored glumice nalazi limenka alkoholog pića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading