Aca Lukas RAZVALIO Karleušu zbog KRAĐE Ane Nikolić: "Nauči da pevaš, pa onda MORALIŠI" (FOTO)

Autor:

Zabava

13.06.2022

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas duplo uzvratio Jeleni Karleuši na prozivke zbog podrške pevačice Ane Nikolić

Aca Lukas RAZVALIO Karleušu zbog KRAĐE Ane Nikolić: "Nauči da pevaš, pa onda MORALIŠI" (FOTO)

Foto: ST/ P.DIvac, Republika.rs/O. Bogdanović, Amig show printscreen

Pevačici Jeleni Karleuši ponovo je opao publicitet, pa po dobrom starom običaju počela je da napala kolege, ovog puta je to uradila Aci Lukasu, kog je javno prozvala, nakon čega joj je on uzvratio duplo jačom merom i time joj zapušio usta. Naime, Lukas je na Instagram profilu objavio stori samoprozvane dive, te je imao vrlo sočnu poruku za nju. 

Republika

Foto: printscreen prva tv

Aca Lukas

 

Sve je počelo nakon što je Aca podržao pesmu koleginice Ane Nikolić, koju je preuzela Milica Pavlović, a radi se o numeri ,,Provereno". Naime, Nikolićeva je več pričala u javnosti da joj je Milica preotela pesmu ,,Provereno", a mnogi su mišljenja da je Ana otpevala sa više emocija, što je potvrdio i Lukas kao jedan od jačih vokala u našoj zemlji. 

No, Karleuša nije tog mišljenja, pa je udarila na Lukasa, zbog toga što je podržao Nikolićevu. 

Republika

Foto: ATA Images

Jelena karleuša

 

- Kakav je bre ovo način? Našta ovo liči? Sram vas bilo bre! Apsolutna podrška za Milicu! Pevam skoro 30 godina i nikada se ovakve stvari nisu dešavale - napisala je Karleuša, na šta je Lukas odbrusio:

- Poznata ,,pevačica" podigla glas za krađu pesama. Uvek bi ona da morališe umesto da nauči da peva konačno. Ali ne ide to tako lako. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading