Osvanuo snimak sa Joksimovićeve televizije, PORUKA iza voditeljke Jovane UPOZORAVA sve, OVO nikako ne smeju da rade! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.06.2022

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak sa televizije Željka Joksimovića šokirao sve!

Osvanuo snimak sa Joksimovićeve televizije, PORUKA iza voditeljke Jovane UPOZORAVA sve, OVO nikako ne smeju da rade! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka jutarnjeg programa Jovana Joksimović poznata je kao suvi profesionalac kada je posao u pitanju, a vrlo retko se pojavljuje na gradskim dešavanjima, s toga javnost nije toliko upoznata sa njenim privatnim životom. Osim što je poznato da ima skladan brak sa pevačem Željkom Joksimovićem, Jovana je uspela da svoju intimu sačuva iza četiri zida.

 

 

 

Međutim, veoma je aktivna na društvenim mrežama, naročito na Instagramu, gde vrlo često objavljuje samo male segmente šta se dešava pre nego što počne uživo prenos njene emisije. Tako se sada pojavio snimak na kom se Joksimovićka sređuje i namešta minđuše, koje su joj stvarale mali problem.

 

 

- Mali problemi sa minđušama - napisala je Jovana. 

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Joksimović Instagram

Međutim, pored Jovanine lepote, pažnju je privukao natipis koji se nalazi na roletnama na prozoru iza nje. U odrazu u ogledalu moglo se pročitati šta piše na belom papiru. 

- Ne diži roletne - glasila je poruka. 

 

 

Verovatno je samo u pitanju sunce i toplota koja ulazi u prostoriju zbog sunčanih zraka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Marić

14.06.2022 04:31

Ne mogu da verujem šta sam upravo pročitao! Kakav vrh novinarstva!

kirilo pentagramski

14.06.2022 07:19

Žuti mediji, tabloidna TV. Pojma nemam kako bih se osećao na šklj TV. Birala je.....

Ema

14.06.2022 08:24

Dosta više, niko je ne gleda pa plaćaju da pišu o njoj svake 2-3 sedmice Blic objavi bilo šta, samo da je spomene. A komentari govore o tome koliko je nepopularna.

Ognjen

14.06.2022 09:21

Ljudi, da li je realno da je ovo vest?!