Anabela Atijas o pomirenju sa Markom Miljkovićem: Pevačica u suzama, PONOSNA na zeta, a evo šta kaže o Gagijevom venčanju! (VIDEO)

Autor: Ognjen Bogdanović

Zabava

12.06.2022

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas za Republika.rs opisala je svoje emocije povodom aktuelnih situacija u njenom životu.

Anabela Atijas o pomirenju sa Markom Miljkovićem: Pevačica u suzama, PONOSNA na zeta, a evo šta kaže o Gagijevom venčanju! (VIDEO)

Foto: ST/N.MUTIĆ

Anabela Atijas, Marko Miljković

Pevačica Anabela Atijas se na krštenju unuke Mije pojavila sa svojim izabranikom Andrejem.

Luna i Marko su napravili proslavu u jednom prestoničkom restoranu, a Anabela je plakala od sreće. Tom prilikom je priznala da se pomirila sa Markom.

Zbog emotivne pesme "Slavija" sam se rasplakala, ja sam u Beograd došla bez ičega. Srce mi je puno, jako sam emotivna. Ovo su predivne emocije, pozitivne. Ja sam najponosnija baka posle svega. Premašiena su sva moja očekivanja, energija je prelepa, uživam u svakom momentu. Nisam Lunu savetovala danas, pustila sam je da uradi sve na svoj način, svako od nas je drugačiji. Vidim da uživa i da je srećna i meni je to dovoljno. Ja bih volela da vam prenesem osećanja, izvinite, ali sam preterano emotivna. Preslatka je Mia, imala je interakciju sa ocem, dala mu je igračku dok je krstio - ispričala je Anabela kroz suze i smeh.

Foto: Printscreen Youtube RepublikaTV

Anabela Atijas u suzama zbog krštenja unuke

 

Anabeli je drago što je u dobrim odnosima sa zetom Markom Miljkovićem, a evo šta misli o bivšem suprugu Gagiju Đoganiju, koji se verio.

 - Drago mi je što smo prevazišli sve i što smo ispred svega stavili ljubav prema malom anđelu. Ne treba se više osvrtati unazad i ko hoda a gleda unazad. Ponosna sam na zeta, drago mi je da me je demantovao najiskrenije. Ako sam u jednom momentu sumjala, sve je premašio. Mi između sebe znamo kako stoje stvari, najbolje da ne ulazimo u detalje da se loše ne protumači.Nisam razmišljala po svaku cenu sve da treba, čula sam za Gagija, više sam nego srećna zbog njega. Prevazišla sam sve ružno, svima želim da ostvare ono što žele - rekla je Anabela.

Na slavlje je došao i Anabelin partner Andrej Atijas.

U galeriji pogledajte fotografije Anabele i njenog partnera Andreja:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading