Aco Pejović otvoreno o ćerkama: Evo da li ih proverava, a jedna stvar je NAJVAŽNIJA: To nemojte da mi kvarite!

Autor:

Zabava

12.06.2022

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejović ponosan je na svoje tri ćerke.

Aco Pejović otvoreno o ćerkama: Evo da li ih proverava, a jedna stvar je NAJVAŽNIJA: To nemojte da mi kvarite!

Foto: Printscreen RTV Pink

Aco Pejović

Aco Pejović ima tri ćerke, Magdalenu, Mariju i Ivu. Magdalena i Marija su već zrele devojke, a pevač je prokomentarisao da li ih proverava s kim izlaze, kao i koliko je strog kad je to u pitanju.

- Nisam, one imaju momke, meni to apsolutno ne smeta, ako ima neko s kim izlaziš, ja samo hoću da vidim ko je taj ko će biti kraj nje kada to veče izađe. Nikad nisam slao ljude da ih gledaju, mi smo izgradili poverenje, jako loše bih se osećao kada bih poslao nekog da ih prati. U celom gradu u mestu na kojima izlaze ima mojih prijatelja, svi ih znaju.

Foto: Printscreen RTV Pink

Aco Pejović o ćerkama

 

- Starija treba u julu da diplomira na medicini, ona je sjajna dobro peva. Pitala me je da joj ispunim želju, bila je ljuta što je nisam uključio u to. Imam devojke koje mi pevaju prateće vokale, ne mogu zbog tebe jedne da se usklade i one. Shvatila je to - rekao je Pejović i dodao šta je jako važno da ćerke sačuvaju.

- Rekao sam im jednu stvar, nemojte nikad u životu obraz da mi kvarite. Sve ostalo može, i provod, izlasci. Ali obraz je nešto što su vam ostavile prethodne generacije - istakao je Aca u Premijera vikend specijalu.

Inače, pevač će uskoro održati koncert na Tašmajdanu 17.  18. i 19. juna. Folker je otkrio koja mu je najskuplja pesma u karijeri.

Foto: Printscreen RTV Pink

Aco Pejović najskuplja pesma u karijeri

 

- Najskuplja pesma je Oko mene sve. Ta pesma je kupljena, obrada grčke pesme De me skeftesai. Kada kupuješ od njih pesmu, plaćaš i tekst i muziku i aranžman. Njih ne zanima što tekst nećeš da uzmeš, moraš sve da platiš - otkrio je Pejović.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading