Mirku Vasiljević otac je NAPUSTIO rano, a ona je progovorila o odrastanju bez muške figure!

Autor:

Zabava

09.06.2022

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka Vasiljević progovorila o ocu.

Mirku Vasiljević otac je NAPUSTIO rano, a ona je progovorila o odrastanju bez muške figure!

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Glumica Mirka Vasiljević od malih nogu deo je javne scene, a svoj put je krčila sama, svojim radom i trudom, ali i neospornim talentom. Velika podrška u svemu joj je suprug Vujadin Savić sa kojim ima četvoro dece, ali pored njega, najveći oslonac joj je majka Mirjana.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Mirkina majka je direktorka Sektora za upravljanje vazdušnim saobraćajem, meteorološkim uslugama i uslugama vazduhoplovnog informisanja Kontrole letenja Srbije, veoma uspešna u svom poslu, te je ćerki bila veliki uzor

Republika

Foto: youtube printscreen

Majka Mirke Vasiljević

Sa druge strane, o Mirkinom ocu se ne zna ništa, osim da je odrasla bez njega, kao i da su nedostatak nadoknađivale deke i teče.

‒ To su neke teme o kojima nikada nisam pričala u medijima. Uvek sam se trudila da moje pojavljivanje bude zbog posla. Nikada nisam delila te porodične stvari. Vezana sam za teču, deku, doskoro i deku sa tatine strane koji je preminuo. Dosta imamo tih jakih muških figura u porodici za koje sam vezana. Takođe, učitelj od prvog do četvrtog razreda mnogo mi je značio tako da nisu manjkale te neke muške figure u mom životu ‒ istakla je samo jednom glumica za medije i rekla da se njen otac zvao Mirko, kao i da je po njemu dobila ime.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading